Annonce
Ugeavisen Struer

Borgmester hilser ny stations-kiosk mere end velkommen

De nye folk i kiosken på stationen i Struer er allerede i fuld gang med at rykke ind. Foto: Johan Gadegaard
- Det betyder noget, at man kan købe en billet og blive guidet i forhold til at rejse med tog, lyder det fra Niels Viggo Lynghøj (S)
Annonce

Struer: Når Togrejse.dk fra 1. oktober genåbner kiosken på stationen i Struer og ikke mindst billetsalget med hjælp fra Deutsche Bahn, er det noget, som glæder byens borgmester.

Niels Viggo Lynghøj (S) hilser initiativet mere end velkommen, selv om han endnu ikke kender meget til de nye folk, som rykker ind.

- Jeg er ualmindelig positiv over, at de kommer ind og vil togdrift. Det betyder noget, at man kan købe en billet og blive guidet i forhold til at rejse med tog, siger borgmesteren:

- Og det betyder noget for vores indsats for at bevare infrastrukturen omkring jernbanen. I det spil passer det som hånd i handske.

I onsdagens avis forklarede Ulrich Albrechtsen, der er medindehaver af Togrejse.dk, at selskabet gerne vil være med til at udvikle indholdet på stationen - også ud over dem selv.

Han gav det eksempel, at i Thisted, hvor Togrejse.dk også har kontor med kiosksalg, sidder de sammen med turistchefen i det, de kalder et velkomstcenter.

- Vi skal - også i Struer - have stationen tilbage - ikke som en død ting, men som centrum for byen - et kraftcenter, sagde Ulrich Albrechtsen.

Også det tiltag ser borgmester Niels Viggo Lynghøj positivt på.

- Kan der komme noget mere liv i den ikoniske bygning, hilser vi det velkommen, og når de er her, kommer vi jo til at snakke med dem, og måske kan der blive noget synergi ud af det.

Niels Viggo Lynghøj kan dog umiddelbart have svært ved at se, hvem han lige skulle flytte op på stationen.

- Vi har jo vores setup, og det fungerer fint, hvor det er, men vi kunne godt stille noget op, der fortæller om, hvad der sker, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce