Annonce
Ugeavisen Struer

Businesspark tilbyder gratis kontorplads resten af året

Vi er nødt til at tro på, at der er lys i coronamørket - også for iværksættere, lyder det fra erhvervskonsulent. Arkivfoto: Morten Stricker
Vi skal tro på, at nogle - også i en coronatid - kan skabe noget, lyder det fra erhvervskonsulent, Helle Toftgaard: - Folk må ikke grave sig ned
Annonce

Struer: Går du med en iværksætter i maven eller tanken om, at det egentlig kunne være rart at blive herre i eget hus, når det kommer til arbejdslivet, så er det måske værd at læse et par linjer videre.

BusinessPark Struer annoncerer lige nu med, at den har ti pladser til rådighed. Ti kontorpladser i det fællesskab, som parken råder over - og vel at mærke pladser, som vil være gratis resten af året.

Disse pladser, som ud over skrivebord, stol og internet blandt andet giver adgang til firmabil, netværk, sparring og coachingmøder, kan man nu ansøge om.

- Vi skal udnytte tiden til at få nogle startups i gang, siger Søren Johansen, som er direktør i BusinessPark Struer.

- Vi vil gerne række ud til dem, der måske overvejer at starte noget op og lige nu sidder derhjemme. Give dem nogle gode rammevilkår, så de stille og roligt kan komme godt i gang, tilføjer han.

Søren Johansen er også overbevist om, at vi kommer til at se flere og flere freelancere, hvis kendetegn er, at de har et firma med sig selv og så løser opgaver for andre.

Vi skal udnytte tiden til at få nogle startups i gang.

Søren Johansen, direktør i BusinessPark Struer

Annonce

Tro på det

En tendens, direktøren i businessparken allerede ser, og som, han tror, bliver forstærket endnu mere i fremtiden også på grund af corona-situationen.

Spørger man Helle Toftgaard, der er erhvervskonsulent i Startvækst Struer, som holder til i BusinessPark Struer, har hun endnu ikke - heldigvis - set det store til folk, som af nød tænker, at de nu vil prøve at stå på egne ben.

- Det er glædeligt, men, jeg tror desværre, det kommer, og jeg tror, der kommer en bølge af freelancere, for nu har folk prøvet at skulle sidde hjemme og strukturere deres dag og langt hen ad vejen arbejde som selvstændige, siger erhvervskonsulenten.

Selve initiativet fra businessparken ser Helle Toftgaard også som et forsøg på at sætte lidt skub i tingene.

- Folk må ikke grave sig ned. Det er vigtigt, at der er nogle, som tror på, at vi også kan skabe noget i en tid som den her, siger hun.

Helle Toftgaard og Startvækst er en del af den pakke, som de, der nu får de gratis pladser, får tilbudt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Flere medaljer end dansere

Ugeavisen Struer

Ugens ord: Kig op

Annonce