Annonce
Ugeavisen Struer

Centerchef efter nedlukning: - Det har virkelig været et hårdt år

Vi er til for hele byen her i Struer Energi Park, så det er rigtig trist, at vi er nedlukket, siger centerchef Peder Pedersen. Arkivfoto: Morten Stricker
Peder Pedersen, der er centerchef i Struer Energi Park, ser tilbage på et år, hvor en række arrangementer har måttet justeres eller aflyses. Han glæder sig i den grad til bedre tider.
Annonce

Struer: Indendørs idræt, forenings- og fritidsfaciliteter skal holdes lukket til og med den 3. januar.

Det stod klart, efter at Region Midtjylland den 10. december også blev omfattet af skærpede corona-restriktioner.

Dermed måtte Struer Energi Park også lukke for alle sine aktiviteter. Og det har været en speciel oplevelse, fortæller centerchef Peder Pedersen.

- Vi er til for hele byen her i Struer Energi Park, så det er rigtig trist, at vi er nedlukket. Vi er vant til, at der hele tiden er fuld fart på med liv og glade dage fra klokken 8 til 22 på hverdage, og at der i weekenderne er mange aktiviteter. Så det er rigtig mærkeligt, at der nu igen er helt tomt i vores center, siger han i en pressemeddelelse.

Han står nu for rengøringen i centret, mens Henrik Hedegaard, der er bademester, foretager vandkontrol hver dag.

Resten af medarbejderne i Struer Energi Park er sendt hjem på lønkompensation og holder tidlig juleferie.

Annonce

Håber det snart er ovre

Peder Pedersen kan nu se tilbage på et ganske turbulent år i centret.


Vi glæder os rigtig meget til, at vi er på den anden side af corona. Det har virkelig været et hårdt år. Et år, hvor vi hele tiden har arbejdet meget i det uvisse.

Peder Pedersen, centerchef


- Vi glæder os rigtig meget til, at vi er på den anden side af corona. Det har virkelig været et hårdt år. Et år, hvor vi hele tiden har arbejdet meget i det uvisse. Vi har ikke vidst, om vi kunne gennemføre vores planlagte ting, som var på programmet grundet corona, siger centerchefen og tilføjer:

- Flere aktiviteter er blevet udsat eller aflyst - deriblandt Struer Cup, SB Cup, Struers største klassefest, Oktoberfesten, håndboldstævner, badmintonstævner og gymnastikopvisning. Nej, det har ikke været et sjovt år.

Der skulle desuden have været to julegudstjenester i centret den 24. december. Begge arrangementer er rykket tilbage til Struer Kirke, lyder det i meddelelsen.

Sundhedscentret, der er lokaliseret i Struer Energi Park, har fortsat åbent for borgere i kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce