Annonce
Ugeavisen Struer

Centerchef glæder sig til at åbne

Centerchef Peder Pedersen, Struer Energi Park, glæder sig over at aktivieteterne i hallerne nu for alvor kan komme i gang igen. Foto: Morten Stricker
Lempelser af coronarestriktionerne betyder, at der - om alt går vel - igen kan dyrkes fitness og pjaskes i bassinet i Struer Energi Park fra tirsdag
Annonce

Struer: Det bliver ikke som før. Men det ligner. Også så meget, at centerchef Peder Pedersen, Struer Energi Park, gerne bruger ord som "fedt" og "fantastisk", når han skal beskrive udsigten til, at der nu snart igen kan dyrkes fitness og nappes en dukkert i svømmehallen.

- Det begynder at ligne en hverdag. Nu skal vi se fremad, og jeg glæder mig til at se nogle mennesker i min hverdag igen, siger Peder Pedersen. Han har som en anden ensom cowboy siden lukningen af Struer Energi Park i marts holdt haller og bassin rent og klar til at aktiviteterne igen kan tage fart.

Retningslinjer og krav til aktiviteterne blev offentliggjort natten til mandag, og lokalt fortolket betyder det, at Peder Pedersen regner med, at såvel motionscentret som svømmehallen er klar til gæster tirsdag.

- Vi har arbejdet hele weekenden, og de nye retningslinjer vil betyde, at gæsterne møder en ny måde at gøre tingene på. En måde, hvor der er fokus på hygiejne og at holde afstand.

Annonce

Gode udsigter

Hvad angår foreningernes brug af faciliteterne, så afventer de enkelte foreninger i øjeblikket mere detaljerede retningslinjer fra deres forbund. Men faciliteterne, de er altså klar, lover Peder Petersen.

- Jeg er utroligt positiv over, at vi kan komme i gang, og er sikker på, at det kan lade sig gøre, siger han.

Genåbningen af faciliteterne sker i en måned, hvor der traditionelt er skruet godt ned for aktiviterne i Struer Energi Park. - Den indendørs idræt er begyndt at gå i hi. Vi har endnu 17 dage, så går den indendørs idræt på sommerferie. Jeg synes, det er herligt, at vi kan få sagt ordentligt farvel og på gensyn til et efterår, hvor det ser ud til, at restriktionerne for antallet af forsamlede er lempet så meget, at alle vores planlagte aktiviteter kan gennemføres, siger Peder Petersen.

Udsigter, der naturligvis står og falder med, at brugerne følger de mange anvisninger om afstand og hygiejne som der nu skiltes massivt med i Struer Energi Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce