Annonce
Ugeavisen Struer

Connie og Esben er med i 'Luksusfælden', og de har vakt opsigt: Det har været noget af et stormvejr

Connie Nørgaard Skovgaard og Esben Nørgaard Skovgaard fandt sammen i en gruppe for 'Jyske singler over 35' på nettet og har tilsammen seks børn fra tidligere forhold. Privatfoto. 
Connie Nørgaard Skovgaard og hendes mand Esben Nørgaard Skovgaard fra Vejrum ved Struer er med i den nyeste udgave af TV-programmet 'Luksusfælden'. Det kommer blandt andet frem, at Connie har brugt en kvart million på at renovere en lejlighed, hun lejede, og at Esbens kviklån er løbet løbsk. Det har været nogle stormfyldte dage derpå, men de ville ikke være oplevelsen foruden.

Vejrum: Man skal ikke kigge særligt længe rundt på diverse debatforums for at opdage, at det nyligt udgivede afsnit af 'Luksusfælden' var et afsnit udover det sædvanlige.

'Det bedste nogensinde' er der faktisk flere, som betegner det. 'Helt vildt' kalder andre det.

Hovedpersonerne er fra Vejrum ved Struer. Connie Nørgaard Skovgaard og Esben Nørgaard Skovgaard har inviteret programmets eksperter ind for i særdeleshed at få styr på et kviklån, som Esben har taget med ind i forholdet, og som i den grad er ved at løbe løbsk.

Annonce

Det golfspillende og madglade par, som i snit har brugt 11.000 kroner på mad om måneden, har blandt andet vakt opsigt, fordi især Connie flere gange i programmet bliver tydeligt frustreret over eksperterne og til tider sin mand.

Da avisen taler med hende onsdag aften, efter programmet har haft premiere på Viaplay tirsdag, er hun anderledes rolig.

- Jeg må sige, at det har været en blandet fornøjelse at være med. Dem, der kender os, siger jo, at de har fået os til at se langt værre ud, end vi er. Jeg har fulgt lidt med på reaktionerne på nettet, som har være hårde, men det rører mig egentligt ikke, siger Connie Nørgaard Skovgaard.

- Det eneste, der har været lidt hårdt, har været, at min datter har skullet se folk gøre grin med os og mig på nettet, men sådan er verden jo, fortsætter hun.

Satan selv

Da udsendelsen var blevet sendt mødte Connie Nørgaard Skovgaard ind på sin nattevagt. Hun er procesoperatør, og Esben Nørgaard Skovgaard arbejder som ostevender.

Her blev hun mødt af en kollega, der sagde 'du leverer saftsuseme varen i det program, Connie'.

Luksusfælden

Luksusfælden er et realityprogram, hvor deltagerne, som har økonomiske udfordringer af forskellig art, får hjælp af eksperter til at afdrage på gælden og få et overskueligt budget.

Det bliver sendt på TV-kanalen TV3 og streamingtjenesten Viaplay. Det blev sendt første gang i 2008 og kører nu på sin 26. sæson. 

Og selvom hun er fuldt ud bevidst om, at det er underholdning, hvor producenterne gerne vil have følelser på bordet, så undrer hun sig lidt over, hvordan tingene er blevet sat sammen.

- Jeg synes, at de går rigtigt hårdt til mig, fordi jeg står og hyler og går i forsvarsposition. I bund og grund har jeg aldrig misvedligeholdt noget, men de får mig jo til at ligne satan selv. Det er jo også bare godt TV, når jeg står der og truer min mand, siger Connie Nørgaard Skovgaard.


Det har bare ført mig og Esben endnu tættere sammen. Det har været et stormvejr at være med, men ikke et jeg ville have undværet.

Connie Nørgaard Skovgaard


Udover at hun ikke mener, at der var nok positive ting med i programmet, så undrer det hende faktisk også, at der ikke var flere af parrets "dårlige vaner", som hun selv beskriver dem, med.

- Jeg ryger, min mand spiller oddset, og vi spiller begge to lotto. Hvorfor er det ikke med?, spørger hun.

Annonce

Kvart million på lejelejlighed

Noget andet, der må siges at være "godt TV", er en sekvens, hvor det kommer frem, at Connie Nørgaard Skovgaard har brugt 250.000 kroner på at renovere en lejet lejlighed, som hun flyttede fra få måneder efter, da hun mødte Esben.

Connie Nørgaard Skovgaard kalder det for kærlighed ved første blik, da parret mødtes. De blev gift i 2018, og det kostede kun 8500 kroner, indskyder hun med et grin. Privatfoto. 

Det får eksperterne fra Luksusfælden til at måbe og nærmest bryde ud i grin, og spørger man hende dagen derpå, hvorfor hun gjorde det, så var det bare en nødvendighed.

- Det kommer sig af, at jeg kom fra et splinternyt hus. Jeg flytter ind i en gammel lejlighed, hvor der eksempelvis sad en el-måler i soveværelset, og hvor skuffer og låger var ved at falde af køkkenet. Jeg har de her 250.000 kroner, og hvis jeg skulle holde ud at bo der i 12 år, indtil mine børn fyldte 18 år, skulle det bare renoveres, siger Connie Nørgaard Skovgaard.

- Dertil skal det så også siges, at jeg slap for at betale opsigelsen de sidste tre måneder, jeg boede der, fik hele mit indskud med og lov til at tage de hårde hvidevarer med, da jeg flyttede, påpeger hun.

Annonce

Fortryder én ting

Spørger man Connie Nørgaard Skovgaard, så har det været en oplevelse, som hun ikke ville være foruden at være med. Faktisk fortryder hun kun én ting.

- Jeg får på et tidspunkt sagt, at jeg allerede har haft en nosseløs mand, og at jeg ikke gider have en mere til Esben. Det fortryder jeg, siger hun.

Selvom hun havde håbet på, at det var det tidligere hold af Luksusfælden-eksperter, som var mødt op, så ville hun ikke sige nej til at være med igen.

- Det har bare ført mig og Esben endnu tættere sammen. Det har været et stormvejr at være med, men ikke et jeg ville have undværet, siger Connie Nørgaard Skovgaard.

Hun oplyser samtidigt, at det går godt med at overholde gældsafviklingen og budgetterne.

Programmet er tilgængeligt på streaming-tjenesten Viaplay og bliver sendt på TV3 på tirsdag klokken 20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

De forsvundne kulturhuse

Annonce