Annonce
Ugeavisen Struer

Cykelsport som ledelsesværktøj

Brian Holm havde forsamlingen i sin hule hånd, da han forleden besøgte Struer Erhvervsforening. Privatfoto
Sportsdirektør og tidligere professionelle cykelrytter Brian Holm besøgte forleden Struer Erhvervsforening
Annonce

STRUER: En fyldt kantine med 80 medlemmer fra Struer Erhvervsforening fik torsdag aften en hæsblæsende fortælling om ledelse fra tidligere professionelle cykelrytter og nu sportsdirektør for Deceuninck Quick-Step Brian Holm, der gæstede Struer Erhvervsforening i lokalerne hos Philips-Medisize.

Uden næsten at trække vejret holdt Brian Holm farten i et oplæg, der handlede om, hvad der skal til for at være en god leder, og der er mange fællestræk, der kan hentes fra cykelsporten. Ifølge Brian er den perfekte cykelrytter enlig, 36 år og bor hjemme – han har ilden i brystet og kan fokusere 100 procent på sin sport. Det er dog ikke altid, man kan få den slags ryttere, eller når det gælder virksomheder medarbejdere for den sags skyld, men hvad skal der så til for at få det optimale ud af de mennesker, man har med at gøre?

Ifølge Brian Holm handler det om at se, at alle er gode til noget og så bruge det aktivt i sin planlægning af, hvad du som rytter eller medarbejder skal bidrage med. Det handler om anerkendelse, opfølgning og indflydelse, om at sætte klare mål og bygge op til succes – at lære folk at vinde, er noget af den vigtigste motivation. Med et utal af sjove anekdoter til at illustrere, hvordan det så kan gøres med udgangspunkt i hans egne erfaringer med mange sjove tips og tricks til at få mennesker til at yde det optimale, holdt den hurtigt snakkende Brian Holm forsamlingen helt oppe på tæerne.

Eventet foregik hos Philips-Medisize, der venligst havde åbnet op og budt Erhvervsforeningen indenfor De indledte aftenen med, at CFO Claus Bjerg fortalte om virksomheden, dens historik og de mange omvæltninger og opkøb, den har været igennem de seneste år. Vi fik også et indblik i de processer, der arbejdes med, og de voldsomme krav, der stilles til den form for produktudvikling, og sidst men ikke mindst løftede han lidt af sløret for de spændende fremtidsperspektiver, virksomheden ser ind i, og som også forventes at have en positiv afsmitning på aktiviteterne i Struer.

Alt i alt en super spændende aften i Struer Erhvervsforening.

Struer Erhvervsforening er en netværksforening for alle virksomheder med erhvervsmæssig interesse i erhvervslivet i Struer Kommune og har til formål at spille en aktiv rolle i at styrke, fremme, eksponere og hjælpe erhvervslivet i kommunen. Der er i 2019 ca. 135 aktive medlemmer, og der afholdes 4-5 events om året, hvor medlemmer mødes og erfaringer udveksles. Der veksles mellem gæsteoptræden, virksomhedsbesøg og netværksmøder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce