Annonce
Ugeavisen Struer

Danske Bank-bygningen købt af kommunen: Pris syv millioner kroner

Struer Kommune har købt Danske Bank- bygningen for syv millioner kroner. Foto: Frede Stengaard

Struer Kommune har købt Danske Bank-bygningen på gågaden, som har stået tom, siden Danske Bank lukkede filialen i Struer i 2016.

Annonce

Struer: Struer Kommune har købt Danske Bank-bygningen på gågaden i Struer.

Bygningen er vurderet til ti millioner kroner og var sat til salg for 15 millioner kroner.

Struer Kommune har købt den for syv millioner kroner.

En beslutning, som blev truffet for lukkede døre af et flertal i byrådet i december.

Venstre, Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti var i mod beslutningen, som blev gennemført med mandaterne fra den socialdemokratiske byrådsgruppe med opbakning fra SF og Det Radikale Venstre.

- Det har længe været trist at se den tomme bygning på gågaden, og det skal vi selvfølgelig handle på, mener borgmester Niels Viggo Lynghøj (S), idet han bemærker, at Struer Kommune også tidligere har været i spil som en potentiel køber.

- Dengang ændrede vi planer. Men det ændrede ikke noget ved, at vi gerne vil gøre en indsats for at bevare en levende og attraktiv bymidte, forklarer han.

Annonce

Bygges om til boliger

Bygningen er derfor købt med henblik på at få den bygget om og indrettet med en række nye og attraktive boliger i bymidten.

Skødet er skrevet under, og borgmester Niels Viggo Lynghøj kan fortælle, at Struer Kommune allerede har drøftelser med potentielle partnere, som vil være med på projektet.

- Det kunne måske være en idé at gøre bygningen lidt mindre, så vi får en lidt bredere forbindelse fra Østergade og ned til havnen, mener han, men erklærer sig åben over for en dialog om, hvad der mere præcist skal ske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Ugens ord: Du skal

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce