Annonce
Ugeavisen Struer

De første præmier klar til afhentning torsdag

Lions Club Struer har allerede doneret 20.000 kroner til kirkens julehjælp i Struer, og sådan går hele overskuddet fra årets julelotteri til gode formål. Præmierne i lotteriet skal nu afhentes i den tomme butik på hjørnet af Fiskergade og Østergade i stedet for Struer Museum. Privatfoto
Annonce

Struer: Medlemmerne af Lions Club Struer har igen i år samlet penge ind til de gode formål med et julelotteri, som har kørt nogenlunde efter planen på trods af de mange corona-restriktioner.

Men nu er der problemer med at få gevinsterne udleveret, som det ellers var planen. Ikke et uoverstigeligt problem.

Men Struer Museum er indtil videre lukket frem til 3. januar. På grund af risikoen for smittespredning er der lukket for adgang, og dermed er der også lukket for at få præmierne i Lions julelotteri udleveret efter de oprindelige anvisninger i både avisen og på selve lodsedlerne.

- Vi beklager ulejligheden, men vi har fundet et nyt sted, så præmierne kan blive udleveret, fortæller Jørgen Abildtrup fra Lions Struer, og den første trækning bliver offentliggjort onsdag.

Fra på torsdag vil der så være mulighed for at få præmierne udleveret i forretningen på hjørnet af Fiskergade og Østergade, som har ligget øde hen, siden den seneste forsøgte lykken med en butik på adressen Østergade 27 i Struer.

- Nu har vi fået mulighed for at bruge lokalerne til udlevering af gevinsterne i julelotteriet, og fra torsdag den 17. december vil vi være der om formiddagen fra klokken 10 til 12 og om eftermiddagen fra klokken 15-17, oplyser Jørgen Abildtrup med en tak til alle, der har købt en lodseddel.

- Lions vil sørge for uddeling af overskuddet til humanitære formål og har allerede doneret 20.000 kroner til Struer Kirkes julehjælp, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Forfatterforedrag aflyst

Annonce