Annonce
Ugeavisen Struer

Den nye daginstitution i midtbyen titter nu frem

Her er den så - eller i hvert fald begyndelsen på den nye daginstitution i Struer midtby. Foto: Morten Bang Larsen
Byggeriet af en ny og moderne institution midt i Struer er gået i gang
Annonce

Struer: Optakten blev lidt længere end forventet, men nu er byggeriet af en ny daginstitution på Gimsinghovedvej i Struer, hvor Struer Østre Skole tidligere lå, gået i gang.

Oprindelig skulle institutionen have haft plads til 100 børnehavebørn og 50 vuggestuebørn, men efter lidt politisk og økonomisk tumult samt en undersøgelse af behovet endte projektet med at blive beskåret med 25 børnehavepladser samt 10 vuggestuepladser.

Det er nu så til gengæld på vej, oplyser Jørn Bech Ladekjær, der er centerchef i Teknisk Drift og Anlæg hos Struer Kommune.

- Der var opstart sidst i februar, men der var en del med jordbunden, som lige skulle undersøges. Det er klaret nu, siger han og tilføjer, at institutionen ventes klar indflytning til maj 2021.

Udvalgsformand Peter Vestergaard (R) er både drønærgerlig og glad. Foto: Struer Kommune
Annonce

Det blev prisen

Økonomisk lykkedes det ifølge Jørn Bech Ladekjær lige præcis at holde sig på de 29 millioner kroner, som der er sat af til byggeriet.

- Det er drønærgerligt, at institutionen blev forsinket, og derfor synes jeg også, det er rigtig dejligt, at byggeriet er kommet i gang, siger Peter Vestergaard (R), der er formand for børne- og uddannelsesudvalget i Struer Kommune. - Det er godt for børnene, at der nu bliver lavet et permanent tilbud i midtbyen også. Det har både børn og forældre fortjent, tilføjer den radikale udvalgsformand og fortsætter:

- Nu bliver alle i Struer by dækket ind med tidssvarende børnehaver og vuggestuer, hvor personalet har mulighed for at sætte præg på pædagogikken på en anderledes måde.

Første spadestik er taget, og der venter nu en del flere, før en ny institution i Struer er klar til børn. Foto: Morten Bang Larsen
Til maj næste år skulle institutionen gerne stå klar til indflytning. Foto: Morten Bang Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce