Annonce
Ugeavisen Struer

Den store folkefest for træskibene er aflyst

Det er normalt et af årets højdepunkter, når feltet i årets udgave af træskibssejladsen Limfjorden Rundt når til Struer. I år kommer skibene ind for fulde sejl - men festen er aflyst. Arkivfoto: Morten Melhede
Træskibs-sejladsen Limfjorden Rundt bliver gennemført - men på grund af risikoen for spredning af corona-virus er de sædvanlige arrangementer på havnen aflyst, når feltet onsdag eftermiddag når til Struer
Annonce

Struer: Træskibs-sejladsen Limfjorden Rundt bliver i år gennemført med 53 skibe i feltet.

Marilyn Anne fra Struer er som altid med i front, og Lemvig er godt repræsenteret med flere skibe i feltet som for eksempel galeasen Styrvolt.

Men når de når frem til Struer onsdag eftermiddag, bliver det uden den sædvanlige folkefest på havnen.

Alle de sædvanlige aktiviteter er aflyst.

For at undgå enhver risiko for spredning af corona-virus vil der ikke være boder på havnen. Ingen sildemadder med en snaps som tilbehør til en tier og ikke noget telt med musik og det sædvanlige leben på kajen.

Mandskaberne fra de mange skibe bliver heller ikke samlet til middag hos Nordvestjysk Fjordkultur og Marilyn Annes Venner, som de plejer, men må afhente onsdagens menu som take-away til de enkelte skibe ved de blå containere på industrihavnen.

Men sejladsen gennemføres.

Så der vil stadigvæk være mulighed for at se de stolte skuder på bugten, og der vil heller ikke være forbud mod at bevæge sig rundt på havnen for at se nærmere på skibene, inden de torsdag sætter sejl og forlader havnen i Struer med kurs mod Fur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce