Annonce
Ugeavisen Struer

Den tiende udgave af Litteraturfestival bliver lidt anderledes

Digteren, Søren Ulrik Thomsen, er blandt foredragsholderne, når den store litteraturdag til festivalen afholdes lørdag den 3. oktober. Arkivfoto: Robert Wengler/Ritzau Scanpix
Man skal bestille billet til hvert enkelt foredrag i år til Litteraturfestival i Struer. Desuden vil der være god afstand mellem publikum, oplyser Struer Bibliotek.
Annonce

Struer: På grund af den nuværende corona-situation ændrer litteraturfestivalen i Struer, der kan fejre ti års jubilæum, formen i år.

Ændringen består i, at man nu skal bestille billet til hvert enkelt foredrag af hensyn til den sundhedsmæssige forsvarlighed.

Det skriver Struer Bibliotek i en pressemeddelelse.

Besøgende kan sætte sig på en stol, der har god afstand til de andre stole, og fordybe sig i de foredrag, der er på festivalprogrammet.

Annonce

Fire foredrag på én dag

Den store litteraturdag finder sted lørdag den 3. oktober, hvor en række foredragsholdere kigger forbi biblioteket.

Som sædvanlig vil Liselotte Wiemer, der er cand. mag i dansk, introducere sæsonens markante romanudgivelser i det nordiske område.

Derefter følger Danmarks store kultdigter, Søren Ulrik Thomsen, som blev berømt i firserne med samlingen, "City Slang".

Efter frokostpausen er der mulighed for at opleve den nye forfatter Asta Olivia Nordenhof. Hendes aktuelle roman "Penge på lommen" er første del i en romanføljeton, som er planlagt til syv værker i alt, der alle kredser omkring katastrofen med færgen, Scandinavian Star.

Arkæolog og museumsinspektør Jeanette Varberg slutter dagen af med et foredrag om vikinger.

Litteraturdagen på Struer Bibliotek er gratis at deltage i, og billetter kan bestilles via www.struerbibliotek.dk

Festivalen indledes dog allerede tirsdag den 29. september klokken 19 i Midtpunktet på Thyholm. Her bliver 100-året for genforeningen markeret med historier fra Anne Dinesen, der bor i Struer men har sønderjyske rødder. Arrangementet koster 50 kroner inklusiv kaffe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce