Annonce
Ugeavisen Struer

Der er godt nok mange artige børn i Struer

Susanne Velsø og kenneth Præstekjær tjekker lige, om Julemanden nu også har givet en lille ting til de artige børn, som har afleveret deres julesok i No. 19. Foto: A.P. Christensen
I forretningen No. 19 fik indehaver Susanne Velsø idéen om at invitere børn til at hænge julesokker op, så julemanden kunne komme forbi med en lille ting til de søde børn.
Annonce

STRUER: - Vi havde håbet på, at 40 børn ville være med i denne lille juleaktivitet, men det har grebet lidt om sig, for nu har vi 141 julesokker hængende. Og det er vi rigtig glade for, siger Susanne Velsø fra butikken No. 19 i Struer.

Idéen med julesokkerne er, at Julemanden hver søndag frem til og med den 22. december kommer forbi med en lille ting til alle artige børn. Børnene kan så hente den lille gave, inden det bliver søndag igen - og har givet masser af sjove oplevelser i No. 19.

- Vi har fået masser af positiv respons på denne julespøg, og vi er da helt overvældet over, at der er så mange af de artige børn i Struer og omegn, som vi får besøg af i den travle julemåned, siger Susanne Velsø.

Den store opbakning til initiativet har samtidig betydet, at julemanden desværre har måttet stoppe for flere julesokker.

- Han kan ganske enkelt ikke nå mere, siger Susanne.

I naboforretningen SuperBrugsen kan man også mærke succes'en med julesokkerne.

- Vi har flere gange haft besøg af "købmands-nissen", som har forsynet sig i bland-selv-slik-afdelingen, så der også er søde sager til de artige børn, siger uddeler Kenneth Præstekjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce