Annonce
Ugeavisen Struer

Det er nu, hvis du skal have dit kunstværk med

Frodo Mikkelsen fra Østerild, som er en af dette års censorer. Pressefoto
Kunstforeningen Limfjorden åbner dette efterårs censurerede udstilling lørdag den 3. oktober. Selve censureringen er allerede i denne weekend
Annonce

Struer: Kunstforeningen Limfjorden begynder med en beklagelse, når det kommer til dens censurerede efterårsudstilling 2020.

Det fremgår af en pressemeddelelse, hvori foreningen beklager at have været for sent ude, så det først er nu, at de lokale kunstnere får opfordringen om at deltage.

Herefter beskrives det, at det er de tre anerkendte kunstnere Jens Chr. Jensen fra Ikast, Anita Houvenaeghel, Ålestrup, og Frodo Mikkelsen, Østerild, som er dette års censorer.

Håbet er - som i de foregående år - at mange kunstnere indsender værker i de otte kategorier.

Censureringen kommer til at foregå i stuerne på Gimsinghoved i Struer i weekenden 26.-27. september, og lørdag den 3. oktober er der så åbning af udstillingen.

Annonce

Håber på mange

Alt, der skal foretages, vil ifølge pressemeddelelsen være i tråd med gældende forholdsregler vedrørende Covid-19.

Især indlevering og afhentning af kunst vil blive styret, så ikke for mange er i samme rum samtidig.

- Der må kun være 48 personer ad gangen på Gimsinghoved, så åbningen vil forhåbentlig blive mulig at afholde udenfor, men den tid den spænding, udtaler formand for Kunstforeningen Limfjorden Ulrikka Ikjær.

Bestyrelsen håber, at mange, lokale kunstnere har lyst at gøre forsøget og få censorernes ja til at deltage på udstillingen, som løber frem til 1. november 2020.

Og det er bestemt ikke kun for professionelle at deltage på udstillingen, så har du mod på at prøve, så kig ind på Kunstforeningen Limfjordens hjemmeside og læs mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Det store gys udebliver

Ugeavisen Struer

Nyt fitness-tiltag for unge

Annonce