Annonce
Ugeavisen Struer

- Det var virkelig en forfærdelig tid, men jeg lever og ånder for det her

Peder Pedersen kigger lige nu frem mod en af de største opgaver, når det kommer til arrangementer. I hvert fald for hans vedkommende. Foto: Morten Stricker
Peder Pedersen har fået lov at prøve lidt af hvert for nu at sige det mildt, siden han i sommeren 2019 blev ansat som centerchef i Struer Energi Park
Annonce

Struer: Noget af det største hidtil venter lige om hjørnet for centerchef i Struer Energi Park, Peder Pedersen, der 26. september har en VM-kamp i boksning på programmet.

Det er selvfølgelig - fristes man til at sige - lokale Dina Thorslund, som igen skal i ringen på hjemmebanen, men før vi kommer så langt, er det tid til lige at kigge lidt tilbage


Jeg har kun selv set det på tv, så det bliver første gang, og jeg glæder mig helt vildt.

Peder Pedersen, centerchef, Struer Energi Park


Nærmere bestemt til juni sidste år, hvor Peder Pedersen begyndte som centerchef, og så frem til nu, hvor vi på det nærmeste står med en forandret verden.

- Den første tid inden corona kørte det jo bare derudad. Der var gang i det ene og det andet. Masser af arrangementer og events, fortæller Peder Pedersen:

- Det var superfedt. Vi red på en bølge med stor opbakning fra byen, og så blev vi ramt af corona.

Samfundet lukkede ned, og mange vidste ikke, om de var købt eller solgt.

- Det var virkelig en forfærdelig tid. Alt var lukket. Ingen foreninger, ingen events, og vi lever jo af foreningerne, forklarer Peder Pedersen.

Annonce

I gang igen

Det var en barsk tid, som centerchefen udtrykker det, men her på vej om på den anden side, lysner det igen.

- Som det er lige nu, ser det fint ud for os, og hvis vi kan gennemføre alle de arrangementer, der er planlagt, skal vi nok klare den, siger Peder Pedersen.

Aktiviteten i energiparken har da også indfundet sig igen.

- Driften er i gang, foreningslivet er i gang, og skolerne bruger vores faciliteter, så det hele kører igen, fortæller Peder Pedersen.

Genåbningen af samfundet kan også begynde at ses på billetsalget til de forskellige arrangementer.

- Vi kan se, at vi er begyndt at sælge borde til loppemarked og billetter til Moonjam, så der er lige så stille begyndt at komme gang i den igen, siger centerchefen:

- Derfor er jeg også positiv i forhold til, hvordan vi kommer ud af 2020. Som det er lige nu, er der ingen af vores planlagte events, vi ikke kan afholde.

Det eneste, som desværre har måttet aflyses, er det store håndboldstævne Struer Cup, der skulle have fundet sted her i september.

Annonce

Det største venter

Nu venter så - som vi var inde på i indledningen - en af de helt store opgaver for Peder Pedersen.

Afviklingen af Dina Thorslunds VM-kamp - et arrangement, han får debut til i mere end en forstand.

- Jeg har kun selv set det på tv, så det bliver første gang, og jeg glæder mig helt vildt, fortæller centerchefen, hvis nærmeste personale dog har prøvet det flere gange før.

Stævnet må maksimalt have 500 siddende publikummer, og Struer Energi Parks rolle er kort fortalt at sørge for, at rammerne er i orden.

- Der skal en boksering ind i hallen, der er stoleopsætning - hele setuppet. Det bliver det største, siger Peder Pedersen og tilføjer:

- Vi har været i gang med at planlægge det i det seneste halve år, så vi er klar.

Og så kan centerchefen da også lige få med, at det nye bokselokale, som er ved at blive lavet på førstesalen i Struer Energi Park, er lige ved at være på trapperne.

- Det her er drømmejobbet - også selv om, der har været corona. Jeg lever og ånder for det her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce