Annonce
Ugeavisen Struer

Drømmende og svævende indie-jazz

Der er indiejazz på Struer Musikskole med dette band. PR-billede
Annonce

STRUER: "I Think You're Awesome" spiller torsdag den 10. oktober kl. 20 på Struer Musikskole med Struer Jazzklub som arrangør.

Få bands har gjort sig mere bemærket på den danske jazzhimmel de seneste par år end "I Think You're Awesome".

Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front lader gruppen sig inspirere af alt fra legende, afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskrivertradition.

Resultatet er en nyskabende og meget kritikkerrost lyd, som bandet selv kalder indiejazz. Drømmende, svævende og i smuk harmoni bevæger I Think You're Awesome sig ubesværet rundt i et stemningsfuldt lydunivers med samspillet som tyngdekraft.

Det er jazz, som er dragende og vedkommende for alle. Det er instrumentale historier om alt lige fra bøger til fodbold, ungdommens minder og fællesskabets tryghed.

I 2019 fylder bandet 10 år. I 2018 udkom albummet Kiss Your Darlings, som har vist nyere sider af orkesteret og musikerne, der har delt musikalsk opvækst sammen, og som gennem de seneste år individuelt og i bandet har etableret sig som nogle af de mest spændende musikere, vi har herhjemme lige nu.

Besætningen er Alex Jønsson, guitar, Mathias Jæger, keyboards, Frej Lesner, percussion, electronics, Jens Mikkel Madsen, bas samt Andreas Skamby på trommer.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce