Annonce
Ugeavisen Struer

Efter 19 år skal de nu have ny forstander

Else Marie Markvorsen tiltrådte stillingen som forstander den 1. august 2002. Arkivfoto: Morten Stricker
Struer Fri Fag- og Højskole må have gang i jobopslaget til næste år, når den nuværende forstander, Else Marie Markvorsen, har valgt at stoppe.

Struer: Efter 19 år skal Struer Fri Fag- og højskole have ny forstander. Den nuværende, Else Marie Markvorsen, har valgt at stoppe.

Det oplyser Struer Fri Fag- og Højskole i en pressemeddelelse.

Det sker i god forståelse med skolens bestyrelse, som lige efter nytår går i gang med at søge en ny forstander, som skal have lyst til at stå i spidsen for at videreudvikle en skole, der har stærke rødder i lokalsamfundet, lyder det endvidere.

Annonce

Else Marie Markvorsen, der tiltrådte stillingen den 1. august 2002, er i år fyldt 62, og for hende er det et godt tidspunkt at give stafetten videre.

- Jeg er bestemt ikke kørt træt i jobbet. Det er noget af det mest privilegerede arbejde, man kan have, nemlig at være med til at give mennesker ballast for at kunne udvikle sig både fagligt og menneskeligt. Men netop et sådant job kræver også mange ressourcer, og jeg vil hellere stoppe nu og give plads til nye måder at gribe tingene an på frem for at blive på posten, til jeg mister engagementet., lyder det fra hende ifølge pressemeddelelsen.

Else Marie Markvorsen er uddannet økonoma og vejleder. Hendes karriere på skolen er lang. Hun blev uddannet køkkenassistent på skolen i 1982, blev ansat som faglærer i 1987 og har de seneste 19 år været forstander for skolen, som blev kombineret Fri Fag- og Højskole i 2018.

– Jeg er ikke afklaret med, hvad jeg skal lave efter sommerferien, men jeg tror, der stadig ligger spændende udfordringer forude og håber på at få en række gode arbejdsår endnu, udtaler hun i pressemeddelelsen.

Annonce
Ugeavisen Struer

Hanne og Bent er imponerede over den opbakning, de har fået

Annonce
Holstebro Onsdag

Tag cyklen med i bussen

Annonce
Ugeavisen Struer

Bliver du også misundelig?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Jens havde en hård start med elbil - men han fortryder ikke

Ugeavisen Struer

I Struer mangler byrådet noget helt essentielt: - Det er meget ærgerligt

Ugeavisen Struer

Skal Anders And & Co drage på eventyr i lokalområdet?

Ugeavisen Struer

Hvornår må vi komme på arbejde igen?

Ugeavisen Struer

Er der et godt, nyt år i vente?

Ugeavisen Struer

- Jeg gider ikke blive sat i bås - kun som 'hende SF'eren'

Annonce