Annonce
Ugeavisen Struer

Efter næsten to år kunne Liv endelig åbne

Udover Liv vil kunderne formentlig møde Fendi, hendes et år gamle pomeraner. Foto: Morten Stricker
Art by Zafira hedder den nye skønhedsklinik i Struer, hvor indehaver Liv Lauritsen er klar til at gøre kunderne glade med skønhedsbehandlinger. Men det har taget hende lang tid at kunne åbne.

Struer: Lige nu er der kun Liv Lauritsen og hendes hund, en et år gammel pomeranian ved navn Fendi, i lokalerne på Søndergade 9b i Struer.

Men ellers har hun haft nok at se til med kunder i sin nye forretning, skønhedsklinikken Art by Zafira.

Her kan man få lavet lash lift, micro needling, bryn og forskellige ansigtsbehandlinger blandt meget andet. 31-årige Liv går op i sit fag, og tager jævnligt kurser inden for beauty for at kunne tilbyde kunderne flere forskellige behandlinger.

Annonce

- Lige nu er jeg i gang med et kursus i at kunne lave permanent makeup, så det vil jeg også snart kunne tilbyde, fortæller hun.

Art by Zafira åbnede den 1. oktober.

- Jeg synes, der manglede noget af den art i Struer, fortæller Liv Lauritsen om årsagen til, at hun åbnede.

Det er hendes store drøm, der nu er gået i opfyldelse i Søndergade. Men hendes mor nåede aldrig at opleve det.

Hjerneblødning

Art by Zafira har været længe undervejs. Først var det meningen, at Liv ville åbne i starten af 2020 - men så blev Danmark lukket ned.

- Det var okay, selvom jeg glædede mig til at åbne. Så kunne jeg bruge tiden på at tage nogle flere kurser og gøre lokalerne fine, siger hun.

Dernæst stod hun til at åbne den 1. september i år, da Danmark var åbnet op igen. Men blot tre dage før fik hun et forfærdeligt opkald.

Endda da hun stod midt i Bilka.

- Det var en, der fortalte mig, at min mor var død og at jeg kunne komme og se hende i kapellet. Det var helt sindssygt, lyder det fra Liv, der også var den, der måtte overbringe den tunge nyhed til sin far.

Moren havde fået en akut hjerneblødning og blev blot 62 år.

- Det var enormt hårdt, og alt blev jo sat på standby. Jeg tror, at jeg bare begyndte at skrige og græde lige der midt i Bilka, siger Liv.

Zafira er navnet på Livs kat, og den mijavede meget højt, da Liv med en veninde prøvede at finde ud af, hvad hendes forretning skulle hedde. - Så er hun også lidt med, siger Liv. Foto: Morten Stricker

De tog direkte til kapellet, og der sad Liv faktisk hver dag i en uge ved siden af sin mor, indtil hun skulle begraves. Holdt hendes hånd, blev venner med bedemanden, der arbejdede der, og hjalp med at gøre moren klar til kisten.

Det var en der fortalte mig, at min mor var død og at jeg kunne komme og se hende i kapellet.

- Det lyder måske mærkeligt, men det var en vigtig del af processen for mig. Min mor var mit et og alt, og fordi det hele skete så pludseligt, så tror jeg, at det var min måde at få en afslutning på, siger hun.

Nu med tårer i øjnene. Den 1. oktober, kun lidt over en måned efter morens død, åbnede hun endelig Art by Zafira. Det giver hende noget andet at tænke på.

- Min mor var så glad på mine vegne, at jeg fulgte mine drømme, så jeg gør det også lidt for hende, fortæller Liv.

Annonce

Lange dage

Åbningen giver hende også noget at lave - selvsagt. På trods af de to udsættelser på åbningen, så er der godt gang i forretningen, fortæller Liv.

- Jeg er heldigvis blevet taget rigtigt godt imod, og jeg kunne ikke have drømt om en bedre åbning.

Det er også derfor, at Fendi hver dag er at finde i salonen. Ellers ville han ende med at være alene rigtigt meget af tiden i Livs lejlighed i Holstebro, som hun deler med kæresten, Muhammed. Ved siden af salonen har Liv nemlig et HF-fjernstudie, foruden kurset i permanent makeup, som hun er i gang med. HF-beviset vil hun bruge til på længere sigt at uddanne sig til først sygeplejerske, og senere kosmetisk sygeplejerske, så hun kan tilbyde kunderne endnu flere behandlinger i forretningen.

Liv Lauritsen har selv været i gang med at spartle, male og bore for at få lokalerne til at stå helt skarpt. Foto: Morten Stricker

Så når hun ikke har kunder i salonen, kan man formentlig finde hende bag disken i fuld gang med en stil til studiet eller ved at læse op på teorien til kurset.

-Det er det her, jeg elsker allermest i hele verden, og det er det, jeg vil, siger hun.

Interessen for skønhed har altid været der, fra Liv var helt lille, hvor hun lagde makeup og satte hår på alle, der lod hende gøre det. Hendes forretningskoncept er, at alle skal kunne have råd til hendes behandlinger.

- Og jeg kommer ikke til at hæve priserne, selvom jeg bliver mere uddannet undervejs. Det gør mig glad at se kunderne blive glade og hjælpe dem, lyder det fra Liv.

Heldigvis er Fendi både sød og velopdragen, så man lægger næsten slet ikke mærke til at han er i klinikken, når Liv først går i gang.

Selvom det nok netop er Fendi, der ville være et billede af i ordbogen, hvis man slog op under "nuttet".

- Han får næsten mere opmærksomhed end mig, siger Liv og griner.

Annonce
Ugeavisen Struer

Hanne og Bent er imponerede over den opbakning, de har fået

Annonce
Holstebro Onsdag

Tag cyklen med i bussen

Annonce
Ugeavisen Struer

Bliver du også misundelig?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Jens havde en hård start med elbil - men han fortryder ikke

Ugeavisen Struer

I Struer mangler byrådet noget helt essentielt: - Det er meget ærgerligt

Ugeavisen Struer

Skal Anders And & Co drage på eventyr i lokalområdet?

Ugeavisen Struer

Hvornår må vi komme på arbejde igen?

Ugeavisen Struer

Er der et godt, nyt år i vente?

Ugeavisen Struer

- Jeg gider ikke blive sat i bås - kun som 'hende SF'eren'

Annonce