Annonce
Ugeavisen Struer

Efterskole inviterede alle elever og forældre til fællesspisning - på nettet

Freya Kongebro Enevoldsen fra Tistrup giver thumps up til goodie bag og gensyn, da hun fik besøg af lærer Karin Amby fra Hardsyssel Efterskole. Pressebillede: Hardsyssel Efterskole
Annonce

Struer: I sidste uge pakkede Hardsyssel Efterskole bilerne og kørte landet rundt med goodiebags og aftensmad til alle skolens elever og deres familier. Med i posen var en invitation til online fællesspisning og familiedyst, oplyser efterskolen i en pressemeddelelse.

På Hardsyssel gør de, hvad de kan for at holde liv i fællesskabet blandt skolens elever, mens de er hjemsendt. Der er blandt andet blevet afholdt online-bingo, maleværksted og bagekonkurrencer. Men alle de online aktiviteter kan ikke stå mål med at se eleverne i øjnene 1:1, og derfor har efterskolen igen under denne nedlukning prioriteret at køre ud og besøge eleverne og få en snak med dem hver og en.

- Vi savner vores elever helt vildt, og det betyder bare så meget at se dem i virkeligheden og høre og mærke, hvordan de har det, fortæller forstander på Hardsyssel Efterskole, Jonas Hejsel.

Udover en goodie bag med lækkerier og en færdiglavet middagsret fra skolens køkken indeholdt posen også en invitation til online-fællesspisning og familiedyst den efterfølgende aften. Et initiativ, der ifølge skolen blev taget rigtigt godt imod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce