Annonce
Ugeavisen Struer

Ejendomsmægler bliver ny rådgiver i Hvidbjerg Bank

Julie Rahbek Larsen, der i de seneste tre år har arbejdet som ejendomsmægler hos Home i Holstebro, tiltræder stillingen som privatrådgiver i Hvidbjerg Bank. Pressebillede
Annonce

Hvidbjerg: Den 1. juli tiltræder Julie Rahbek Larsen som ny privatrådgiver i Hvidbjerg Bank.

Det oplyser banken i en pressemeddelelse.

24-årige Julie Rahbek Larsen er uddannet finansøkonom, bosiddende i Struer og har de seneste tre år arbejdet som ejendomsmægler hos Home i Holstebro.

- Min drøm er at komme lidt tættere på kunderne. Som ejendomsmægler har man ofte kun en kortvarig kontakt, og så er folk videre, men i bankverdenen er der helt andre muligheder. Her har jeg mulighed for at skabe en god og længerevarende relation til mine kunder og komme med råd og vejledning – og jeg er vant til de helt store økonomiske beslutninger fra min tid i ejendomsmæglerbranchen, siger Julie Rahbek Larsen.

- Jeg kan også se, at mange af mine kommende kollegaer har været ansat i banken i mange år, og det vidner om et godt arbejdsmiljø, hvor man trives. Desuden har jeg selv flere bankrådgivere i min nærmeste familie, så det er et arbejdsområde, som ikke er helt fremmed for mig, tilføjer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce