Annonce
Ugeavisen Struer

Elever inviterer hele byen til modeshow

Det er igen blevet tid til modeshow på Struer Statsgymnasium. Det finder sted torsdag den 7. april. Arkivfoto: Morten Stricker
Det er igen blevet muligt at afholde en af traditionerne, når Struer Statsgymnasium inviterer til modeshow og forårsfestival

Struer: Hverdagen er godt og grundigt på vej tilbage.

Det gælder ikke mindst på landets uddannelsessteder. I den sammenhæng er forskellige ungdomsuddannelser på Struer Statsgymnasium ingen undtagelse.

Torsdag den 7. april om aftenen slår skolen igen dørene op til en af de faste traditioner. Det handler om Forårsfestival, hvor modeshowet er et højdepunkt.

Annonce

- Vi er meget glade for, at det igen er muligt at invitere inden for til festival og modeshow. Eleverne ser meget frem til dagen, hvor det er EUD/EUX-eleverne, der står for modeshowet i tæt samarbejde med byens butikker, siger underviser og koordinator Margit Donslund.

Hun er i gang med at øve til aftenen, hvor der bliver mange ressourcer på at få det til at fremstå så professionelt som muligt.

- Vi låner også nogle modeller fra de andre klasse, og det plejer også at være et hit blandt eleverne, når de kan se vennerne være med i opvisningen, siger Margit Donslund.

Det er også nyttigt med samarbejdet med byens butikker.

- Det bliver nemmere for de unge at kontakte butikkerne, når de har samarbejdet med dem. Butikkerne bruger det også til at gøre sig attraktive over for de unge i håbet, om at de har lyst til at blive i byen og uddanne sig inden for handel og detailhandel, siger Margit Donslund.

Det er ikke kun modeshow, der er på programmet torsdag aften. En række af de andre kreative fag - blandt andet billedkunst og musik - vil også vise, hvad de kan.

Annonce
Ugeavisen Struer

Sæt pris på hverdagene - dem er der nemlig flest af

Annonce
Ugeavisen Struer

Borgmester om byudvikling: Boliger alene skaber ikke liv på havnen i Struer

Annonce
Ugeavisen Struer

Velbesøgt fernisering på Mississippi - med kunstnere fra hele landet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Struer Havekreds fejrer 100-års jubilæum med åbne haver

Ugeavisen Struer

Tidligere medlem af Etisk Råd på Struer Højskole: - Det er ikke et spørgsmål om smag og behag

Ugeavisen Struer

Mesterens højre hånd fundet

Ugeavisen Struer

To sejre gav perfekt start på for mestre

Ugeavisen Struer

Pop op-restaurant i en Oddesund-bunker: Tag med på Madmødet og smag på lokalområdet

Ugeavisen Struer

Struer Y's Mens Club har uddelt støtte: - Men det kan være en af de sidste gange

Annonce