Annonce
Ugeavisen Struer

En god morgenrutine er healing til hele din dag

Ugens yogaøvelse er siddende twist. Privatfoto
Det er det bedste udgangspunkt for en positiv og taknemmelig måde at møde dagen på.
Annonce
Annonce

Dit eget, lille livslaboratorium

STRUER: Hver eneste dag, når du vågner og åbner dine øjne, har du muligheden for at skabe et roligt, kærligt og nærværende fundament for hele din dag. Nærmere bestemt har du muligheden for at skabe et inspirerende fundament ved at bygge et energifyldt mindset op til dagen gennem en god morgenrutine.

Jeg vil i de næste uger skrive om, hvordan du kan skabe din dag gennem din morgenrutine. Det kræver blot, at du står 10-20 minutter tidligere op, end du plejer.

Tænker du over, hvordan du starter din dag, og hvad din morgenrutine er? Alle mennesker og dyr har en morgenrutine. Disse første minutter af dagen, inden din hjerne går i gang og er helt vågen er et fantastisk tidspunkt på dagen til meditation og en morgen-yoga-rutine. Moder Jord og du er i denne tilstand, hvor dagen skal til at starte, og du ikke ved, hvad dagen bringer. Jordens energi er stabil og fri for forstyrrende vibrationer, som endnu ikke er vågnet.

I disse første minutter af dagen, hvor solen bryder igennem horisonten er dit sind i en tilstand af at være søvnig og vågen på én og samme tid. Den dybe søvn har slettet negativ støj i dig, så du mentalt og psykisk er følelsesmæssigt renset og klar til en ny dag. At have en morgenrutine og en morgen-yoga-meditations-rutine på dette fredfyldte og samtidig energifyldte tidspunkt imellem nat og dag – yin og yang – er en gave.

Du vågner på samme tid som Moder Jord. Stille og roligt favner du glæden af at være til og tuner din energi ind på din dag på en positiv og taknemmelig måde. Det er en gave at være bevidst om den simple erkendelse, at du får endnu en dag - også selvom du aldrig ved, hvad dagen vil bringe.

Du kan gennem din morgenrutine give dig selv det bedste udgangspunkt for at møde resten af dagen, og hvad den end måtte bringe ved at forkæle dig selv med din helt egen gode morgenrutine, hvor du vækker krop, sind og sjæl på en positiv og kærlig måde og oparbejder et energiladet mindset. På dette tidspunkt af dagen har du den største kraft til at skabe og præge din egen dag, og du kan give dig selv muligheden for fuldt ud at visualisere, hvad du helst vil dagen skal bringe, hvordan du vil tage imod dagen, hvilke visioner du har for dagen, hvordan du vil være som menneske i løbet af dagen.

I morgen, når du vågner og skal op, så bruger du simpelthen tre minutter mere under dynen til at vågne langsomt, strække kroppen, trække vejret og sætte dit mind-set for din dag.

Annonce

Ugens øvelse

Ugens yoga øvelse er Siddende tvist.

Sæt dig i behagelig yoga skrædderstilling, mærk at vægten er fordel på begge baller. Sid med ret ryg, så hoved, nakke og rygsøjle er på en lige linje. Placér venstre hånd i underlaget bag dig og højre hånd på ydersiden af venstre knæ. På en dyb indånding løfter og forlænger du rygsøjlen og toppen af hovedet, og på en lang udånding roterer du mod venstre – drej fra navlen og hold din rygsøjle lang.

Tag fem rolige åndedræt i stillingen og twist så til modsatte side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce