Annonce
Ugeavisen Struer

En motorcykelklub kun for børn

Her ses præsidenterne af børnenes motorcykelklub, Piratos MC. Fra venstre er det Lene Kristensen og Mette Bjørn. Privatfoto
Annonce

Struer: - Da centerchef Peder (Pedersen, red.) fortalte om sin ide med scooterræs for de yngste i Struer Energi Park, måtte jeg bare være med. Hele ideen med at vi er en motorcykelklub, hvor børnene har t-shirts med rygmærker, og Lene Christensen, der også er instruktør, og jeg er præsidenter, er bare så sjov.

Sådan lyder det begejstret fra instruktør Mette Bjørn i en pressemeddelelse.

Motorcykelklubben med navnet, Piratos MC, er for børn mellem ét og fire år. De mødes én gang om måneden, og der er fire scooterræs i løbet af sæsonen.

Der er plads til at give den gas, når børnene, der bærer rygmærker, fræser afsted på deres små scootere. Privatfoto

- Vi har bygget en bane med forskellige udfordringer, og hvor der er pitstop med benzintank, værksted og vaskehal. Så der er plads til de børn, der bare ræser afsted og til dem, der går mere stille til værks, skriver Mette Bjørn i meddelelsen.

- De kan også slå kolbøtter og kravle over forhindringer - vores eneste succeskriterie er røde kinder. Om du er et år eller fire gør en forskel, men vi har masser af plads, så børnene bestemmer selv tempoet, tilføjer hun.

Piratos MC mødes næste gang i Struer Energi Park lørdag den 16. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce