Annonce
Ugeavisen Struer

En musikalsk fortælling om olivenolie

Anna Wirsén og Christian Alvad har en musikalsk fortælling om olivenolie klar på Høloftet torsdag den 21. november. PR-billede
Det kunne være overskriften for et arrangement på Høloftet med Anna Wirsén og Christian Alvad
Annonce

THYHOLM: Torsdag den 21. november fyldes Høloftet på Thyholm igen med musik. Men Hanne og Bent Hargaard inviterer til en aften, som egentlig er lidt svær at beskrive – eller i hvert fald at sætte i bås. For der skal smages olivenolie og vin, nydes let tapas, lyttes til skønne fortællinger og viser samt nyde uovertruffent guitarspil.

- Vi kunne kalde det højskoleaften, forbrugeraften, vin-og olivenoliesmagning, koncert eller "En musikalsk fortælling om olivenolie" med Anna Wirsén og Christian Alvad, siger Bent Hargaard.

Denne aften kan man nemlig følge med på et oliven-eventyr i Syd-Italien. Anna og Christian fortæller i anekdoter, musik og toner om de glæder, besværligheder og fuldstændigt barokke situationer man kan havne i, når man bliver ejere af en 1,4 hektar olivenlund - med medfølgende ruin. Om smags-sensationer i den nypressede olivenolie, om kærligheden til træerne, - disse urgamle væsener som har set generationer passere. Om solskin og Tramontane-vinden, som blæser himlen ren for skyer og i øvrigt gerne tager et fortelt med i købet. Om oliens mystik og helsebringende virkninger. Om træets symbolik, med historier der rummer alt – frugtbarhed, livsvisdom, udødelighed, forsoning og urkraft.

Der bliver melodier med duft af rosmarin og mandelblomster – Taubes sydlige eskapader, Sjöbergs længsel og gule citroner blandet med italienske ørehængere og nutidige melodier og sange.

Denne aften kan du også smage på den ufiltrerede organiske koldpressede olie, der normalt aldrig kommer længere end til det lille lokalområde. Passet og høstet med opfundne redskaber, som Storm P. ville have beundret. Lysår væk fra den olie, den europæiske olivenolieindustri vil have dig til at tro er extra jomfruelig.

Og aftenen indledes i øvrigt med en smagsprøve på to særdeles lækre vine fra Puglia og undervejs i Christian og Annas musikalske fortælling serveres der en tapas-tallerken.

Der er kun dette at sige: Benvenuti til en skøn aften på Høloftet – billetter købes på www.høloftet.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce