Annonce
Ugeavisen Struer

Følg med i den lokale julekalender for børn

Hver fredag kommer et nyt afsnit af julekalenderen fra Lydens By - og i det sidste afsnit medvirker børn fra Thyholm SFO i filmen. Foto: Lydens By
Hver fredag frem til den 20. december viser Lydens By et nyt afsnit af julekalenderen, hvor man kan hjælpe maskotten Bo med at finde julemandens adresse, så alle artige børn kan sendt deres juleønsker til den rette modtager.
Annonce

LOKALT: Hver fredag frem til den 20. december viser Lydens By et afsnit af "Bo & Julemandens adresse", der følger Bo – Lydens By trofaste maskot - som har mistet bogstaverne til julemandens adresse. Bo skal nå at finde bogstaverne inden juleaften, ellers kan han ikke sende ønskerne fra børn i Lydens By op til julemanden.

Bo får heldigvis hjælp af nisserne Magna og Nola, som hjælper Bo med at forstå de ledetråde, som Julemanden har efterladt i sin Store Julebog. Ledetrådene skal hjælpe med at sammensætte bogstaverne til ord – bogstaver, som børn kan finde i Struers butikker frem til den 21. december.

I år kan børn hente deres helt egen Julebog, der giver mulighed for at forstå konceptet bag årets julekalender-leg, og hvor de også kan klistre deres bogstaver ind på de forskellige sider.

Du kan følge "Bo & Julemandens adresse" på Youtube eller via https://lydensby.dk/bogstavjagt.

Man kan også besøge Juleværkstedet under brobuen ved Lydens Have hver dag fra kl. 10 til kl. 15 frem til den 23. december. Den 12. og 19. december fra kl. 15 til kl. 17 kan man endda møde Bo og de to nisser, mens de forsøger at finde julemandens adresse. Det er også i værkstedet, at de laver alle deres julesysler og spiser pebernødder. Og man kan for eksempel male sit eget julekort og spille sjove julespil i dette værksted.

Det er også i Juleværkstedet, at man kan få en bog til bogstavjagten, hvis man ikke allerede har et eksemplar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce