Annonce
Ugeavisen Struer

Flere initiativer for at få nye medlemmer

Struer Golfklub håber at nå 50 nye medlemmer i år. Pressebillede
Struer Golfklub har fået 30.000 kroner i støtte til "Særlige indsatser i forhold til rekruttering af medlemmer"
Annonce

LOKALT: Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje har Struer Golfklub i år haft mulighed for at sætte gang i et projekt om en særlig indsats for at rekruttere nye voksne medlemmer.

Struer Golfklub har fået 30.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen har golfklubben i løbet af året haft mulighed for at udbrede kendskabet til golfsporten ved for eksempel at invitere andre idrætsforeninger indenfor, hvor deres aktivitet er målrettet i vinterhalvåret. Idrætsforeningerne har fået en forsmag på, hvad golf er, og hvad golf betyder for mennesker rent sportsligt, sundhedsmæssigt og ikke mindst socialt.

Forretningsfører Jette Gamskjær Christensen oplyser, at projektet startede lige efter sommerferien, og at projektet har givet et resultat på 40 nye medlemmer.

- Struer Golfklub har dog endnu en lille overraskelse i ærmet til voksne, der går og overvejer om golf er noget for dem. Nemlig et helt specielt Julegavetilbud for nybegyndere, som blev lanceret i sidste uge, fortæller forretningsføreren.

Med Julegavetilbuddet forventer Struer Golfklub at nå 50 nybegyndere i 2019 og det er en stor succes.

DIF og DGI's foreningspulje uddeler årligt ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger - for eksempel til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.

Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte "Spillehals-midler", som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce