Annonce
Ugeavisen Struer

Folk Club'en starter sæsonen

Big Gumbo kommer til Folkets Hus i Struer mandag den 27. januar. PR-billede
Annonce

STRUER: I året, hvor Folk-Club’95 i Struer kan fejre 25 års jubilæum, er der sammensat en smuk og blandet buket af arrangementer med såvel danske som internationale musikere.

Som altid spilles der sidste mandag i hver måned i Folkets Hus. Første arrangement er den 27. januar, og her kan man opleve H.P. Lange - en rodfæstet traditionalist, der præsterer med tilsætning af indlevelse, kompetence og kærlighed. H.P. Lange har været på blues-folk scenen i mere end 30 år. Han har modtaget de priser, der er på den danske blues scene, og hans udgivelser har været nomineret til et væld af DMA’er – to har taget prisen.

I 2019 har han spillet sammen med J K Dam Pedersen på trommer, Dave Stevens på bas og Niels Bonefaas Fiddle og banjo. 2020 er han og bandet aktuel med nyt album og nyt bandnavn – Big Gumbo.

Gumbo er en fantastisk gryderet fra de amerikanske sydstater, hvor man udover nogle faste ingredienser tilføjer det, man har lyst til, og det man synes passer. Det er netop sådan, musikken er i Big Gumbo – umiskendeligt blues men tilsat cajun og mountain music, fiddle og banjo i tilpasse mængder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce