Annonce
Ugeavisen Struer

Folkeskov: Nu ved Kvistrup Møllebæk

Her bliver der plantet folkeskov ved Spentrup. Nu er der håb om, at det også snart kan ske ved Struer. Pressefoto
Et flertal i teknik-, miljø- og klimaudvalget godkender en ny placering ved Kvistrup Møllebæk.
Annonce

Struer: Politisk er der stadigvæk delte meninger om en folkeskov ved Struer.

Under det seneste møde i kommunens teknik-, miljø- og klimaudvalg blev fronterne endnu engang trukket op med modstand fra Venstre og en mere positiv indstilling fra det socialdemokratiske flertal i udvalget, da der skulle tages stilling til en ny placering af den kommende folkeskov på et lidt over otte hektar stort areal ved Kvistrup Møllebæk - umiddelbart syd for bygrænsen ved Kjelding Høj.

- Men også dejlig tæt på Limfjordsskolen og med mulighed for at koble Folkeskoven ind på Den Grønne Ring i Struer, siger talsmanden fra foreningen Struers Folkeskov, Stefan Tolstrup Schmidt.

Han glæder sig derfor over, at der igen kan komme skred i sagen, efter at hele det store forarbejde, som var gjort i forbindelse med de oprindelige planer om en placering på et areal i forlængelse af Park Allé, blev skrinlagt.

Efter det seneste møde i teknik-, miljø- og klimaudvalget er det nu op til foreningen Struers Folkeskov at præsentere Struer Kommune for et nyt projekt, og Struer Kommune vil derefter udarbejde et nyt udkast til en brugsaftale.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce