Annonce
Ugeavisen Struer

Foredrag om vægttab

Svend Malling fra Hjerm er sundhedsrådgiver og kommer til Hvidbjerg for at holde foredag den 7. november. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

THYHOLM: Den 7. november er der et foredrag på Mississippi i Hvidbjerg med sundhedsrådgiveren Svend Malling.

Kom og hør, hvor let du kan tabe dig helt uden sult og træning.

Med sin mangeårige erfaring som fysioterapeut i privat praksis og Team Danmark og sin helhedsorienterede tilgang til vægt- og livsstilsproblemer vil sundhedsrådgiver Svend Malling i sit foredrag fortælle om, hvorfor det for 95 procents vedkommende ikke lykkes at opnå et varigt vægttab ved at følge de anbefalede kost- og træningsråd.

Du vil i foredraget få en forklaring på, hvordan du ved meget simple ændringer af vaner let kan få et stort og vedvarende vægttab og samtidig forebygge livsstilssygdomme.

Kæmper du med overvægt, daglige smerter, hovedpine, træthed, uro, nervøsitet, søvnløshed eller andre livsstilsrelaterede problemer, så vil du til foredraget få en forståelse for, at du ikke altid selv er skyld i, at du står, hvor du står - og at der er rigtig god hjælp at hente hos sundhedsrådgiveren.

Foredraget vil bidrage til at skabe en forståelse og et solidt fundament for din fremtidige sundhed, og det er ganske gratis at deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce