Annonce
Ugeavisen Struer

Foredrag på sognehøjskole afholdes to gange samme dag

Erik Sommer er konservatorieuddannet musikpædagog. Han fortæller på Gimsing Sognehøjskole om processen i forbindelse med tilblivelsen af den nye højskolesangbog. Pressebillede
Annonce

Struer: Forhåndsinteressen for det kommende foredrag med Erik Sommer mandag den 30. november er stor, og sognehøjskolen vil gerne kunne imødekomme flest mulige deltagere.

Da deltagerne desuden skal synge sange fra den nye højskolesangbog, er der indgået et samarbejde med Struer Musikskole om at benytte Musikskolens sal til foredraget, der holdes to gange den samme dag, klokken 10 og klokken 12.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Den 12. november udkommer 19. udgave af Højskolesangbogen. Erik Sommer, der blandt andet har været ansat som lektor i musik ved Nr. Nissum Seminarium i 16 år, fortæller om processen omkring tilblivelsen - hvor kommer de nye sange fra, og hvem sidder i redaktionsudvalget?

Sognehøjskolen tager alle de krævede sikkerhedsforanstaltninger mod coronasmitte i brug - eksempelvis skal man bære mundbind til, man sidder på sin plads.

Der er maks 40 deltagere per hold, fordi der også skal synges. Tilmelding er nødvendig og kan tidligst ske fra mandag den 16. november og senest mandag den 23. november.

Tilmeldingen skal helst ske via sognehøjskolens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce