Annonce
Ugeavisen Struer

Forfatterskolen i Struer søger nye medlemmer til unge poeters klub

Forfatter Puk Krogsøe lærer børn og unge at skrive en god historie. PR foto
Forfatter Puk Krogsøe underviser i "Unge poeters klub". Ny sæson begynder 4. november.
Annonce

Struer: Struer Bibliotek har forfatterskolen "Unge poeters klub", hvor forfatteren Puk Krogsøe underviser på fjerde år. Puk Krogsøe er til daglig lærer, og i sin fritid skriver hun bøger og hun er blandt andet kendt for sine serier om Rose og Selma.

Unge Poeters Klub starter op mandag 4. november og løber over 12 mandage fra kl. 15.30-17.30 på Struer Bibliotek. Der vil være et besøg på skrivelinjen på Venø Efterskole i løbet af sæsonen. Undervisningen slutter 3. februar, hvor de unge poeter får mulighed for at præsentere nogle af deres værker for deres venner og familie.

Annonce

Slip følelserne fri

I løbet af sæsonen skal klubben gå ture og suge indtryk og beskrive lyde i "Lydens by". Eleverne skal forestille sig at være "Palle alene i verden" eller en loppe, der hopper ud ad vinduet, og finde på grumme gys, fjollede fortællinger eller slippe søde følelser fri.

Efter de 12 undervisningsgange har de unge poeter udviklet sig i skrivningens kunst og har samtidig mødt andre unge forfatterspirer. Tilbuddet er for elever, der går i 5. – 9.-klasse.

Der skal betales et gebyr for at være med. Deltagergebyret betales via Struer Biblioteks hjemmeside eller ved henvendelse på Struer Bibliotek. Tilmelding skal ske senest 30. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Ugens ord: Du skal

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce