Annonce
Ugeavisen Struer

Forfest med bowling, dart, pool og hyggeligt samvær

Rasmus (til højre) står bag det nye koncept på Struer Bøf & Bowl sammen med Michael. Og pool er en af aktiviteterne til Power Night. Foto: A. P. Christensen
Den første fredag i hver måned er der sjove aktiviteter på programmet - et tiltag, der er målrettet det yngre publikum
Annonce

STRUER: - Jeg har gået med idéen i nogle år, men har manglet nogle, der ville være med til at føre den ud i livet. Det er nu lykkedes med hjælp fra Rasmus og Christian, så fredag den 6. december bliver der forhåbentlig stor opbakning til den første Power Night i Struer Bøf & Bowl, siger Michael Bach, der ligesom Rasmus Dalby arbejder nogle timer om ugen i Struer Bøf & Bowl.

En Power Night er det tilbud om en anderledes forfest for især det yngre publikum, før de skal videre ud i nattelivet.

- Vi har allieret os med Christian, der er skarp til at mikse drinks, men ellers går projektet ud på, at man mellem kl. 20 og kl. 24 den første fredag i hver måned kan mødes i Struer Bøf & Bowl til en omgang bowling, et spil pool eller dart, en gang rafling eller et spil kort. Det er på den måde et alternativ til den typiske warm-up i privat regi før en bytur, siger Rasmus Dalby.

Der vil selvfølgelig være masser af god musik, og initiativtagerne håber, at mange vil tage mod det nye tilbud.

- Det er gratis at komme ind, og man møder bare op i det nævnte tidsrum. Bowling og drikkevarerne koster selvfølgelig, men det er attraktive priser, lover Michael Bach.

Som nævnt foregår den første Power Night fredag den 6. december.

- Det er jo i december måned, hvor der typisk sker meget i nattelivet, så vi ser frem til at møde et feststemt publikum på Struer Bøf & Bowl, siger Rasmus Dalby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce