Annonce
Ugeavisen Struer

Forsinket start på julelotteri

Lions er nu i fuld gang med årets Julelotteri. Arkivfoto
Annonce

STRUER: Med lidt forsinkelse er salget af Lions julelotteri nu skudt i gang.

- Vores normale trykkeri er gået konkurs, så et ny trykkeri skulle findes, hvilket har betydet en forsinkelse i leveringen, men bedre sent end aldrig, siger Frode Peitersen fra Lions Club Struer.

Men lodsedlerne er nu til salg hos de sædvanlige forhandlere og foreninger samt skoleklasser, som muligvis vil ringe på jeres dør.

Lions medlemmerne vil selv være i gågaden til Open By Night i Struer fredag den 29. november, hvor Lions medlemmerne vil sælge lodsedler og fortælle om Lions Clubs virkeområde.

Ved at købe et lod i årets Lions julelotteri er man i den grad med til at hjælpe andre. Hele overskuddet ved lodseddelsalget går ubeskåret til humanitære og andre gavnlige formål - både lokalt, nationalt og internationalt. Lions medlemmerne betaler nemlig selv administrationen, altså 0% går til administration, så alt der tjenes ind, kan deles ud igen.

Udover at hjælpe andre kan der også være bonus til køberne i form af pæne gevinster, som er kontantgevinster eller gaver, som er sponsoreret af lokale firmaer. Så der er god grund til at støtte salget og købe lodsedlerne i Lions Julelotteri.

- Lodsedlerne kan købes indtil 10. december, men skynd dig, inden der bliver udsolgt, siger Frode Peitersen fra Lions Club Struer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce