Annonce
Ugeavisen Struer

Gavekortene fra foråret er tilbage, og budskabet er klart: Køb julegaverne lokalt

Gavekortene skal få folk til at købe julegaverne i de lokale butikker. Det er budskabet bag kampagnen, som Ane Sofie Kehlet og resten af Lydens By Værkstedet står bag. Pressebillede
Efter den store coronanedlukning i foråret fik uddelingen af 1500 gavekort kickstartet den lokale handel. I denne uge er tilbuddet om gavekortene tilbage.
Annonce

Struer: Butikkerne i Struer og Thyholm har for alvor skruet op for charmeoffensiven op til jul. I december uddeles der "købt lokalt"-klistermærker og lodsedler til "Det store julelotteri".

I uge 49 får kunderne en ekstra bonus i form af et gavekort på 100 kroner, når de handler for minimum 500 kroner.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Vi vil give folk et ekstra incitament til at lægge deres juleindkøb i vore lokale butikker i år, hvor corona har udfordret alle, siger Ane Sofie Kehlet, der er projektleder i Lydens By Værkstedet, som er dem, der står bag de lokale shoppingkampagner.

Annonce

Særligt vigtigt i år

Det er kun blevet muligt at igangsætte kampagnen, efter at to sponsorer er trådt til.

Færchfonden og Jysk Energi har begge støttet idéen om at tilbyde 2000 gavekort.

- Vi er en lokalt forankret energikoncern, og vi sætter en stor ære i at støtte initiativer, som kan skabe fremdrift i det lokale forretningsliv, siger Thomas Eilskov fra Jysk Energi.

39 butikker i Struer og Hvidbjerg er med i kampagnen, som løber fra mandag den 30. november til søndag den 6. december. I denne periode kan man få et gavekort, hvis man altså køber for minimum 500 kroner.


I år er det særligt vigtigt, at vi hjælper hinanden med at holde hjulene i gang, og det er fantastisk at mærke den opbakning, der er fra både sponsorer og kunder.

Ane Sofie Kehlet, projektleder


Gavekortet kan indløses ved køb i de samme 39 butikker helt frem til jul. Håbet er, at flere end normalt vil købe julegaver i de lokale butikker.

- I år er det særligt vigtigt, at vi hjælper hinanden med at holde hjulene i gang, og det er fantastisk at mærke den opbakning, der er fra både sponsorer og kunder, siger Ane Sofie Kehlet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce