Annonce
Ugeavisen Struer

Genbrugspladsen genåbner tirsdag morgen

Tirsdag morgen klokken otte bliver portene låst op, så der igen bliver adgang til genbrugspladsen i Struer. Arkivfoto: Frede Stengaard
Annonce

Struer: Tirsdag morgen klokken otte bliver der igen mulighed for at slippe af med haveaffaldet, og hvad der ellers har hobet sig op af småt og stort hjemme i de enkelte husstande.

Genbrugspladserne over hele landet genåbner, og således også i Struer, hvor åbningstiden bliver udvidet, så pladsen åbner klokken otte i stedet for klokken 11, som den plejer under mere normale omstændigheder - og så er der ellers stort set fri adgang indtil klokken 18.

Åbningstiden udvides for at undgå kødannelse og for mange folk ved affaldsgraven eller den enkelte container på samme tid, så der skulle være gode muligheder for at holde afstand.

- Bliver det nødvendigt, må vi lukke folk ind i hold, fortæller Gitte Bak, som er chef for borgerrelaterede opgaver i affaldsselskabet Nomi4S, som driver genbrugspladserne i alle de fire nordvestjyske kommuner fra Lemvig over Holstebro og Struer til Skive.

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning må man selv medbringe kost og skovl, hvis det er det, man har brug for, når den fyldte trailer skal tømmes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce