Annonce
Ugeavisen Struer

Gimsinghoved krydser fingre og inviterer til koncert

Anne Linnet Trio er en af kunstnerne, der kan opleves til torsdagskoncerterne på Gimsinghoved. Pressefoto
Gimsinghoved arrangerer torsdagskoncerter for op imod 300 gæster i juni og august.

Struer: Det er efterhånden ved at være længe siden, vi alle har haft mulighed for at stå med en fadøl eller sodavand i hånden og nyde gode musikere på en scene.

Men står det til Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, så skal vi ikke vente meget længere. På tre torsdage i juni og august har stedet arrangeret "Torsdagskoncerter" ude i haven, hvor der er god plads til at holde corona-afstand.

- Vi tænkte, at det var mere sandsynligt, at vi ikke skulle aflyse eller udsætte endnu en gang, hvis det blev holdt udendørs, siger leder af Gimsinghoved, Rie Nyborg.

Annonce

Store navne

Gimsinghoved og Folkets Hus har allerede flyttet omkring tre måneders koncerter til senere tidspunkter, og pt. ved Rie Nyborg ikke, om koncerterne, der skal finde sted i april, kan gennemføres. Hun føler sig dog sikker på, at torsdagskoncerterne, der finder sted 17. juni, 24. juni og 12. august, kan løbe af stablen som planlagt.

- Vi er så langt fremme på året, det er udendørs, det bliver siddekoncerter, og vi lukker ikke mere end 300 ind, så vi tager chancen, siger hun.

Den 17. juni bliver der mulighed for at høre Folkeklubben, 24. juni bliver det Anne Linnet Trio, og 12. august går til Mads Langer.

Det er ikke tilfældigt, at koncerterne vil finde sted om torsdagen.


Vi er så langt fremme på året, det er udendørs, det bliver siddekoncerter, og vi lukker ikke mere end 300 ind, så vi tager chancen.

Rie Nyborg, Gimsinghoved


- Når vi når hen på sommeren, så begynder festivalerne jo at starte, og vi vil ikke lægge vores arrangementer op ad det, som de har, så derfor passede torsdagene bedst, forklarer Rie Nyborg.

Koncerterne vil, hvis de må i forhold til coronarestriktionerne, blive gennemført uanset vejret. Tidligere har der været mulighed ved eksempelvis Gimsinghoveds festival at ændre lokationen til Folkets Hus, men det bliver ikke en mulighed her - ligeledes på grund af corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

De forsvundne kulturhuse

Annonce