Annonce
Ugeavisen Struer

Godkendt i byrådet: Nu kommer populær sport til Struer

Nu kan struerboerne snart boltre sig med padeltennis, som her hos Aarhus Padeltennis. Arkivfoto: Flemming Krogh

Struer: I løbet af marts får idrætsglade borgere i Struer endnu en udfoldelsesmulighed, når en ny padeltennisbane bliver etableret. Byrådet har godkendt et anlægstilskud på 120.000 kroner til etablering af banen, der skal opføres i Struer Energi Park, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Padeltennis er blevet en af Danmarks hurtigst voksende sportsgrene, som i den grad har fået tag om danskerne. Det er en blanding af tennis og squash, hvor spillerne er omgivet af vægge, der også bruges som bander i spillet. Normalt er man fire spillere sammen.

- Som kommune har vi et ansvar for løbende at styrke rammerne omkring det frivillige foreningsliv. Derfor bakker vi naturligvis op om investeringen i nye rammer for udviklingen af padeltennis her i Struer Kommune, siger Lars Møller Pedersen (S), formand for kultur- og fritidsudvalget ifølge pressemeddelelsen.

Den kommende padelbane i Struer er i første omgang midlertidig, beskrives det, idet der arbejdes på et større projekt med udbygning af Struer Energi Park, så der skabes mulighed for etablering af en hal med tre permanente padeltennisbaner.

Den kommende padelbane i Struer Energi Park står efter planen klar i løbet af marts, og kan derefter tages i brug, når retningslinjer og restriktioner for coronasmitten tillader det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Du store verden

Annonce