Annonce
Ugeavisen Struer

Håber at kunne gennemføre efterårets store arrangementer

Centerchef Peder Pedersen har haft et travlt første år i spidsen for Struer Energi Park. Arkivfoto: Morten Stricker
Struer Energi Park har været lukket ned siden 13. marts, men centerchef Peder Pedersen tror med sin positive tilgang til hverdagen på, at efteråret vil byde på flere store arrangementer og en normal hverdag i centret.
Annonce

STRUER: Den 1. juni er det et år siden, at centerchef Peder Pedersen tiltrådte stillingen i Struer Energi Park, og det har på mange måder været et hektisk og specielt år for centerchefen.

- Jeg er virkelig kommet på min rette hylde og er meget glad for jobskiftet, siger Peder Pedersen.

- Jeg lever og ånder for Struer Energi Park, der har de bedste medarbejdere, som virkelig både er omstillingsparate, energiske og servicemindede over for brugerne. Samarbejdet med foreningerne fungerer rigtig godt, og så vil vi fortsat arbejde på at give endnu flere borgere i Struer og omegn store oplevelser i form af de mange arrangementer, der venter i de kommende år, siger Peder Pedersen, der også roser samarbejdet med formand Jesper Gregersen og den øvrige bestyrelse i Struer Energi Park.

Da statsminister Mette Frederiksen på vegne af regeringen lukkede Danmark ned den 12. marts, var der godt 250 tilhørere til et foredrag med Michael Beha i Struer Energi Park.

- Vi lukkede centret ned dagen efter og har måttet udsætte et par store arrangementer til senere på året. Det er en aften med Jakob Risgaard, der er kendt fra Løvernes Hule på TV samt en comedyaften med Mick Øgendahl. Dette show regner vi med at afvikle den 24. oktober, og der er solgt over 475 billetter til aftenen, oplyser centerchefen.

Annonce

Personalet er sendte hjem

Peder Pedersen er eneste mand på arbejde i selve Struer Energi Park og står blandt andet for al rengøring samt de forefaldende opgaver, der findes på stedet.

- Bademester Henrik Hedegaard tager vandprøver i svømmehallen og servicerer i øvrigt Kurbadet med løsning af den tilsvarende opgave, men de øvrige medarbejdere er sendt hjem med lønkompensation, oplyser Peder Pedersen.

Han håber og tror, at Struer Energi Park trods corona-nedlukningen kan holde 2020-budgettet.

- Det vil vi i alt fald arbejde hårdt på, selv om vi i ledergruppen lige nu går lidt i det uvisse i forhold, hvornår der bliver ændret på restriktionerne, så det for eksempel bliver tilladt at samle flere mennesker til de store planlagte arrangementer i efteråret. Der er udarbejdet planer, så vi selvfølgelig kan leve op til afstandskravet og til kravet om at spritte hænder af, pointerer centerchefen.

Annonce

Tror på Den store Klassefest

Den 3. oktober er der således planlagt en stor klassefest for tidligere elever på skolerne i Struer, og det er et af disse store arrangementer.

- Vi håber først og fremmest på en udmelding fra politisk hold, så vi så småt kan starte alle aktiviteter op i begyndelsen af august måned. Klassefesten håber vi meget på at kunne gennemføre - også hvis man til den tid kun må være 500 mennesker forsamlet. Derfor vil vi gerne, at de tovholdere, der er i gang med at samle deltagere til festen, tager kontakt til os, så vi løbende kan informere om planerne, siger Peder Pedersen.

- Til november venter julefrokosterne, og sammen med serviceleder Morten Andersen og med opbakning fra bestyrelsen er planerne for 2021 også ved at tage form. Coronasituationen har naturligvis givet nogle bekymringer undervejs, men vi ser fremad og håber på en mere normal hverdag inden for en overskuelig tidshorisont.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce