Annonce
Ugeavisen Struer

Høloftet flytter arrangement til Midtpunktet

Martin Simpson giver koncert i forbindelse med generalforsamlingen i Høloftets Venner. PR-billede
Det er generalforsamlingen i Høloftets Venner, der har rundet 200 tilmeldinger - og så mange er der ikke plads til på spillestedet
Annonce

THYHOLM: Da spillestedet på Thyholm for nogle få år siden fik sig en støtteforening - Høloftets Venner - var det naturligvis, fordi der var gæster, som gerne ville bakke op om aktiviteterne på loftet i Floulev. Men måske skyldtes det også, at støttemedlemmerne så kunne være sikre på at blive adviseret i god tid, inden billetsalget til endnu et arrangement blev sat i gang. Og det sidste har der været god brug for, for det går ofte hurtigt med at få solgt pladserne på Høloftet.

Men nu har bestyrelsen bag foreningen fået sig en udfordring.

- Tilmeldingerne til årets generalforsamling den 27. februar vælter ind, så vi kan ikke være på Høloftet, siger indehaverne Hanne og Bent Hargaard.

- Da vi stiftede foreningen, besluttede vi, at generalforsamlingerne skulle være så hyggelige at komme til, at det var muligt for os at lokke folk herud. Vi har hvert år haft en gratis koncert i forbindelse med denne aften, og så har der været en helt vild stor opbakning til at spise sammen inden generalforsamlingen. Menuen står hvert år på Wienerschnitzel fra Gl. Amstrup slagteren i Struer, og det har været en stor succes.

De første år var der et halvt hundrede personer og sidste år 85, men i år har deltagerlisten allerede rundet de 200.

- Det gør os altså bare så glade, men det er naturligvis en lidt underlig situation, at vi ikke kan gennemføre aftenen på Høloftet, siger Bent.

- Man kan jo ikke melde udsolgt til en generalforsamling eller holde den over to aftener, griner han.

Tilmeldingerne til årets generalforsamling i Høloftets Venner den 27. februar vælter ind og har rundet 200 deltagere, så vi kan ikke være på Høloftet.

Hanne og Bent Hargaard, indehavere af spillestedet på Thyholm

Annonce

Plads i Midtpunktet

Bestyrelsen har fundet en løsning på denne luksus-udfordring. Det gode samarbejde med Midtpunktet i Hvidbjerg betyder, at der er truffet aftale om, at aftenen flyttes derop.

- Vi kan egentlig ikke være i Multisalen - dels fordi der denne aften er et andet arrangement, men vi kan simpelt hen heller ikke være der. Så Midtpunktet pynter selve hallen op i lidt god tid til fredagens Westerhaws-fest. Der kan vi være med vores dejlige flok til generalforsamling i Høloftets venner, fortæller Bent.

Selv om lokationen er en anden, lover bestyrelsen, at wienerschnitzlen er lige så god, som den plejer. Og Bent sørger også for, at tage nogle gode vine med sig fra Høloftet. Og så kan aftenens mange gæster se frem til noget af en musikalsk oplevelse, når den formelle del med generalforsamlingen er overstået.

Aftenens musiker - Martin Simpson - er i vide kredse anerkendt som en af de allerbedste guitarister i verden på akustisk og slide guitar, og der er ingen tvivl om, at efter 45 år som professionel musiker er Martin Simpson lige nu bedre end nogensinde før. Hans fortolkninger af traditionelle sange er mesterværker i fortællekunst, og hans solokoncerter er intense, bredt favnende, tryllebindende og dybt bevægende.

Martin Simpson er bestemt lidt af et scoop at få til Thyholm og til at spille til denne generalforsamling. Og måske er det også det, der har gjort, at deltagerantallet har sprængt alle rammer.

- Vi er rigtig glade for denne løsning. Da vi så, at vi nærmede os vores grænse for, hvor mange gæster Høloftet er godkendt til at huse, blev vi godt nok lidt spændte på, hvad vi kunne finde på. Men det her er rigtig dejligt. Og nu må der gerne komme endnu flere. En koncert med et sådant musiknavn for et medlemskab på kun 75 kroner om året. Det skal man da benytte sig af. Nu har vi jo plads til mange flere’ opfordrer Bent.

Medlemskab og tilmelding til generalforsamling kan købes indtil 15. februar

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce