Annonce
Ugeavisen Struer

Høloftet præsenterer lige nu det ene store navn efter det andet

Nu kan der snart igen dækkes op hos Høloftet på Thyholm, men denne gang bliver det udenfor. Arkivfoto: Morten Stricker
Jacob Dinesen, Lars Lilholt og nu også Poul Krebs er blot nogle af navnene, man i august kan få at se og høre på Thyholm
Annonce

Thyholm: Picnic på plænen hedder et nyt koncept, som Hanne og Bent Hargaard fra spillestedet Høloftet på Thyholm netop har sat i søen.

En række koncerter i det fri ved siden af selve Høloftet er, hvad det dækker over, og de kommer til at løbe af stablen i august.

7. august kommer Alberte Winding, den 15. er det så Jacob Dinesens tur, hvorefter Allan Olsen indtager det fri både 21. og 22. august, og det hele slutter så med Lars Lilholt 28. august.

Troede man.

- Poul Krebs med band kommer også. Det er lige faldet på plads, at han kommer 8. august, fortæller Bent Hargaard og tilføjer, at det faktisk var Poul Krebs, som for to år siden plantede ideen om at afholde koncert på plænen ved siden af spillestedet.

Annonce

Lysten driver værket

Siden har ideen været vendt et par gange og er nu altså blevet moden. For meget kan lade sig gøre, når man har 2200 kvadratmeter græsplæne, en kridtmaskine og lidt gode forbindelser i musikmiljøet.

- Der er masser af plads at være tryg på, for det skal ikke være stort. Vi har sat et loft på 200 billetter, forklarer Bent Hargaard.

Der er tale om siddende koncerter, hvor alle Covid-19-regler vil være overholdt, og spørger man til forklaringen på, at så store navne finder til Thyholm, er den egentlig ganske simpel.

- De har lyst til at spille, siger Bent Hargaard.

Og for at det ikke skulle være nok, så kommer Sebastian da også lige forbi 15. juli og spiller på selve Høloftet, hvor der aktuelt må være 107 personer. Og han tager da også lige 16. juli med, nu der ikke kan være så mange ad gangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce