Annonce
Ugeavisen Struer

Hanne er altid glad for at komme på arbejde

Butikschef Hanne Sørensen fra Imerco Home i Struer kan nu fejre, at hun var været isenkræmmer i 35 år. Det sker i forbindelse med Halloween-arrangementet i næste weekend. Foto: A.P. Christensen
Butikschefen i Imerco Home i Struer fejrer sit 35 ås jubilæum som isenkræmmer med gode tilbud til kunderne
Annonce

STRUER: For et par uger siden kunne butikschef Hanne Sørensen fra Imerco Home i Struer fejre jubilæum. Det var nemlig 35 år siden, at hun blev udlært isenkræmmer, og det skal naturligvis fejres med gode tilbud til kunderne. Det sker i næste uge i forbindelse med Halloween, og her er der udvalgt særlige varer, der fra 31. oktober til og med søndag den 3. november sælges med klækkelige rabatter - til priserne 35, 135, 235 og 335 kroner.

Hanne Sørensen er udlært i Imerco Lemvig og kom i 1986 til Struer, hvor hun blev ansat i det daværende TW Isenkram, som hun i 1997 købte af isenkræmmer fru Jensen. I 2007 blev forretningen solgt til Imerco A/S, men Hanne fortsatte i butikken som den daglige leder. Og for et par år siden blev Imerco Struer så også en Imerco Home-forretning - et tiltag, som kunderne har taget godt imod.

- Det betyder for eksempel, at vi nu også har puder, møbler, lamper og forskellige designvarer i butikken, og det er der god efterspørgsel på, siger Hanne Sørensen.

Annonce

Tilfældighedernes spil

Hanne Sørensen beskriver det selv som et tilfældighedernes spil, at hun blev isenkræmmer. Inden hun fik job hos Imerco i Lemvig, gik hun efter en uddannelse som sproglig korrespondent. Som forberedelse til uddannelsen tog hun til Belgien som au-pair og for at gå på sprogskole.

Men efter tre måneder valgte hun at tage hjem for at søge job i stedet for at fortsætte uddannelsen. Det endte op med et positivt svar fra Imerco Lemvig.

- Det eneste krav var, at jeg skulle gå i mesterlære, fortæller hun.

Dagen efter startede hun lige på og hårdt og fik en masse ansvar.

Imerco Lemvig husede på daværende tidspunkt flere specialbutikker, og Hanne Sørensen kom rundt til det hele og ekspederede på livet løs, når der var behov for det, men primært i Imerco.

- Det var udfordringer, som gjorde mig selvstændig og beslutningsdygtig. Og det har jeg helt sikkert har haft nytte af helt til i dag, fortæller hun.

Efter nogle år søgte hun nye udfordringer og fik job i Struer.

- Jeg var ansat i det daværende TW Isenkram, indtil min mand Ole, som er lærer, og jeg købte butikken af fru Jensen i 1997. Vi havde så ti gode år som selvstændige, men valgte at overdrage forretningen sammen med alle andre Imerco butikker til Imerco-kæden Imerco A/S i 2007. Det var et stort spring at tage, men alligevel ikke den store forandring, siger Hanne.

- Selv om vi er overgået til en kapitalkæde, føler jeg et stort ejerskab for butikken. Jeg er Imerco-pige med stort I og kunne ikke forestille mig at være i en anden kæde. Jeg kan li’ deres koncept. Jeg elsker branchen med boligindretning, borddækning og køkkenudstyr og følger levende med i udviklingen på det område ved at tage på messer og læsning af diverse boligmagasiner, fortæller hun.

Annonce

Mange vil gerne handle lokalt

- Jeg elsker at gå på arbejde og har intet mod de lange arbejdsdage. Det er herligt at møde tidligt i butikken og få ordnet en masse, mens der er fred og ro, så vi er klar til at åbne for kunderne, siger Hanne.

Hendes erfaring og ekspertise har betydet, at hun har en særlig rolle i Imerco-kæden.

- Jeg er meget glad for, at jeg i kæden bliver brugt som sparringspartner for vore indkøbere. Det betyder nemlig også, at vi i Struer ofte har nogle varer, som vi har fundet hos interessante leverandører. Varerne skal lige prøves af over for kunderne, så det betyder, at vores kunder i Struer nogle gange har adgang til helt specielle varer. Det er jo med til at gøre Struer ekstra interessant som handelsby, siger Hanne Sørensen.

Og det går faktisk rigtig godt i Imerco Home i Struer - også selv om nethandelen vinder frem i branchen.

- Vi bejler i Imerco også selv til denne form for handel, men vi nyder godt af en stor opbakning fra en bred kundekreds, der sætter stor pris på service og faglig rådgivning i den fysiske butik. Det giver jo også en god oplevelse ved handelen. Og så er vi vist kendt for, at vi kan skaffe alt i branchen - og det gør vi med et smil, siger butikschefen.

Imerco Home i Struer beskæftiger - udover butikschefen - fire medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce