Annonce
Ugeavisen Struer

Hardsyssel-elever fik pludselig besøg fra skolen

Thea Fønsskov Berthelsen fulgte med i bingospillet, hvor man blandt andet kunne vinde en tur på McDonald's med skolens forstander. Foto: Stine Kjærside
Annonce

Struer: Eleverne på Hardsyssel Efterskole er lige nu, ligesom alle andre skoleelever i Danmark, hjemsendt på grund af corona.

Derfor forsøgte skolen at samle eleverne og skabe lidt fællesskabsfølelse med en omgang online-bingo - med en lille overraskelse. I løbet af begivenheden skulle flere af bingo-tallene nemlig findes ude hos eleverne på deres hjemmeadresser, der fik besøg af en lærer, som filmede, mens eleverne gennemførte udfordringer. Det kunne eksempelvis være "Hvor mange pebernødder kan man have i munden på én gang?" eller "Hvor mange sprællemænd kan man lave på 30 sekunder?"

- Det er synd for dem, at de ikke er sammen. Restriktionerne kan de godt leve med, og de er gode til at overholde dem, men det er synd, at de ikke får det fulde fællesskab og muligheden for et klap på skulderen. Derfor vil vi blive ved med at prøve at fange eleverne der, hvor de er, siger forstander Jonas Langborg Hejsel.

Det var to lærere, der fik idéen, som de andre var med på, og som bragte begejstring hos eleverne.

- Det er rart, for man bliver virkelig mindet om det her fællesskab, som vi trods alt har, selvom det hele er lidt anderledes lige nu, og der er noget menneskelig kontakt, lyder det fra 15-årige Thea Fønsskov Bertelsen, der fulgte med bag skærmen hjemme hos sine forældre i Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce