Annonce
Ugeavisen Struer

Havekredsens juledemonstration er et tilløbsstykke

Der er masser af inspiration at hente ved havekredsens juledemonstration. Privatfoto
Arrangementet finder igen i år sted på Struer Statsgymnasiet - med flere nye tiltag
Annonce

STRUER: I år er det atter Struer Statsgymnasium, der danner rammen for Havekredsens juledemonstration, som afvikles mandag den 25. november med start kl. 19.

Igen har man valgt at modernisere arrangementet og forny det med et lidt anderledes koncept.

Blomsterdekoratør Lars Refsgaard fra Houmøllers Blomster i Skive er årets hovednavn. Han viser dekorationskunst som "i gamle dage". Han er utrolig dygtig og inspirerende og har ved flere lejligheder vist sit store format både her i Struer og også i TV.

Han vil vise de sidste nyheder i juledekorationer og julepynt. Og det er enkle og stilrene dekorationer med naturmaterialer fra skov og have som en væsentlig bestanddel. Denne del af arrangementet foregår i kantinen.

I Vandrehallen er der tre arbejdende stande, og her vil de forskellige blomsterdekoratører vise deres bud på de nyeste tendenser for dekorationskunst til advent og jul.

Vores lokale Butik Rosenrød er med og desuden C.Frohns Brugskunst fra Højslev ved Skive og Bruuns Have fra Vridsted ved Skive. Det er alle meget erfarne og kreative blomsterdekoratører, som vil give aftenens deltagere ny inspiration og samtidig en kæmpe oplevelse.

Alle aftenens deltagere kommer på skift rundt til de arbejdende stande i Vandrehallen - og også en længere blomsterdemonstration hos Lars Refsgaard i Gymnasiets kantine. Herved får alle mulighed for at komme helt tæt på. En rigtig god mulighed for at lære de nye tendenser. Der er desuden små salgsboder med dekorationsmaterialer, og Henning Givskov sælger grene og andre naturmaterialer fra Havekredsens skovtur i Klosterheden.

Havekredsens juledemonstration plejer at være et rigtigt tilløbsstykke, som gennem mange år har skabt stor interesse og med store besøgstal. Det er et arrangement, hvor der virkelig er mulighed for at få nye ideer og inspiration til årets juledekorationer.

Der serveres fælles julekaffebord med hjemmebagt kringle og lagkage samt hjemmebagte småkager.

Alle de fremstillede dekorationer og juleblomster vil blive bortloddet.

Dørene åbnes kl. 18, og alle er meget velkomne.

Julearrangementet plejer at være et tilløbsstykke, og det finder igen sted på Struer Statsgymnasium. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Børnefestival i Bulderby

Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce