Annonce
Ugeavisen Struer

Her er den "nye" formand for handelsstandsforeningen

Ny formand for Struer Handelsstandsforening er Søren Blaabjerg Jepsen fra Topfashion. Pressefoto
Det er en gammel kending, som nu sætter sig i spids for Struer Handelsstandsforening
Annonce

Struer: På bagkant af generalforsamlingen tilbage i slutningen af august har den nye bestyrelse i Struer Handelsstandsforening nu haft tid til at konstituere sig.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra foreningen, og det bliver en "erfaren butiksmand", som det hedder i meddelelsen, der kommer til at være i spids for den lokale handelsstand.

Ny formand er Søren Blaabjerg Jepsen fra Topfashion, og han er faktisk en gammel kending i handelsstandsforeningens bestyrelse.

Den nye formand har tidligere været aktiv i handelsstandens bestyrelse i syv år og siddet som formand for foreningen, står der i pressemeddelelsen.


Vi er rigtig glade for, at Søren har sagt ja til at tage stafetten. Han er en erfaren forretningsdrivende, og han er ikke bange for at sige, hvad han mener.

Per Norman Hansen, Mr. Arthur, Struer


Søren Blaabjerg Jepsen driver tøjbutikkerne Topfashion i Struer og Topfashion i Lemvig sammen med hustruen Pia Blaabjerg Jepsen.

- Jeg brænder for udviklingen i den lokale detailhandel, så jeg tager gerne en tørn igen, siger han i pressemeddelelsen.

Og det er man glad for i bestyrelsen - her udtalt af Per Norman Hansen fra Mr. Arthur:

- Vi er rigtig glade for, at Søren har sagt ja til at tage stafetten. Han er en erfaren forretningsdrivende, og han er ikke bange for at sige, hvad han mener.

Casper Frederiksen, som har været konstitueret i rollen som formand siden januar - en rolle, han ikke ønskede at fortsætte i - fortsætter i stedet som næstformand.

Den øvrige bestyrelse i Struer Handelsstandsforening er, som følger:

Per Normann Hansen fra Mr. Arthur, Jess Zobbe fra Vin & Kunst, Susanne Velsø fra No. 19, Claus Thunøe fra Thiele og Marc Hviid fra Ostemesteren

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce