Annonce
Ugeavisen Struer

Hjerms stemmesluger kører 50.000 kilometer om året: Jeg lytter til hård rock, techno og dansk pop

Byrådsmedlem Tim Pindstofte fra Venstre har i den grad Hjerm som hjemmebane. I byrådet vil han bruge sin erfaring fra erhvervslivet. Foto: Morten Stricker
Tim Pindstofte fik nok af Liberal Alliance og skiftede til Venstre. Hans hjemmebane er Hjerm, hvor han ryddede bordet for stemmer.

Struer: 55-årige Tim Pindstofte er nyvalgt byrådsmedlem for Venstre i byrådet i Struer. Han blev valgt på mange personlige stemmer i Hjerm. Han bor i Hjerm med sin kone Joy. Han har to voksne døtre fra et tidligere forhold, mens hun har to teenagedøtre.

Hvornår og hvorfor blev du medlem af dit parti?

Jeg stillede op for Liberal Alliance ved byrådsvalget i 2017, men jeg blev ikke valgt ind. Jeg meldte mig ud af LA i starten af 2018. Partiet opførte sig meget amatøragtigt ved finanslovsforhandlingerne, hvor de truede med at forlade regeringen. Jeg meldte mig ind i Venstre i slutningen af 2018. Jeg kom med i lokalforeningen og senere kommuneforeningen.

Annonce

Hvad fik dig til at stille op til byrådet?

Jeg fik flere opfordringer fra erhvervsfolk og folk i mit netværk. Jeg ville gerne være med til at gøre en forskel. Jeg synes, at der var brug for flere folk med min baggrund med afsæt i strategi, vækst og udvikling.

Hvilke egenskaber ved dig gør dig til en god politiker?

Det må vælgerne i sidste ende afgøre. Jeg vil forsøge at være tydelig og nærværende i forhold til borgerne. Jeg kunne ikke være i det, hvis det ikke inkluderede den daglige dialog og kontakt med for eksempel ildsjæle, foreninger, erhvervsliv, lokalområder, og helt generelt Struer kommunes borgere med noget på hjertet.

Hvad vil du helst have med på en øde ø: En mobiltelefon uden batteri, en pistol med ét skud eller kortet til en hemmelig skat? Og hvorfor?

En mobiltelefon uden batteri er værdiløs. Det er begrænset, hvad man kan gøre med et enkelt skud. Jeg vælger kortet til den hemmelige skat, der byder på det største potentiale. Det passer nok også godt med min overvejende opportunistiske tilgang til hverdagens muligheder og udfordringer

Hvad laver du ved siden af byrådsarbejdet?

Jeg arbejder med forsyning i Elcon. Det er primært inden for højspænding og infrastruktur. Det handler rigtig meget om at udbygge og renovere elnettet, herunder også den grønne omstilling og de stigende antal vedvarende energiprojekter i forhold til sol, vind, kraftværker med mere.

Annonce

Hvad er dit forhold til Hjerm, hvor du fik en meget stor del af dine stemmer?

Jeg er meget optaget af Hjerm. Mængden af ildsjæle i Hjerm er meget stor. Der er et kraftværk af personer, der bruger energien på mange forskellige projekter i byen. Jeg var meget overvældet over antallet af personlige stemmer i Hjerm. Jeg havde håbet på 200, men jeg fik næsten det dobbelte. (392, red.)

Annonce

Hvordan ser en perfekt fridag ud for dig?

Den er helt klar aktiv, og meget gerne udendørs med forskellige gøremål, friluftsliv eller noget frivilligt arbejde. Den inkluderer også helst samvær med familie og venner, da det kan være svært altid at finde tid til i en travl hverdag.

Annonce

Hvem ser du mest op til, og hvorfor?

Jeg ser ikke op til enkelte personer. Det er mere folks normer, værdier og karaktertræk.  Det gælder folk, der har en passion for noget og er dygtige på deres felt. Ikke mindst når de yder en indsats, der ikke er selvvisk - men til gavn og glæde for andre. Én person, som konkret har fascineret og inspireret mig i nyere tid, er Peder Daasbjerg, som desværre gik bort for ikke så lange siden, - en mand som jeg på alle plan havde kæmpe respekt for.

Byrådsmedlem Tim Pindstofte droppede Liberal Alliance til fordel for Venstre. Foto: Morten Stricker
Annonce

Er du mest til bøger, film eller musik?

Det er helt klart musik. Jeg kører 50.000 kilometer om året i bilen, så der bliver lyttet til noget musik.  Jeg har en meget bred musiksmag. Jeg hører både hård rock, tekno og dansk pop. Det afhænger meget af mit humør, hvad jeg hører. En god film er heller ikke at foragte. Bøger har vi en del af og køber fortsat også bøger, men får ikke ofte tid til at læse så meget…

Annonce

Hvis du skulle melde dig ind i et andet parti, hvilket skulle det så være og hvorfor?

Det har jeg svært ved at forestille mig. Jeg har det godt, hvor jeg er i Venstre.
Men jeg har jo tidligere forladt et parti, fordi jeg oplevede at ledelsen svigtede partiets grundholdninger og agerede uprofessionelt. Vores kompas passede ikke længere sammen.


Annonce
Ugeavisen Struer

Sæt pris på hverdagene - dem er der nemlig flest af

Annonce
Ugeavisen Struer

Borgmester om byudvikling: Boliger alene skaber ikke liv på havnen i Struer

Annonce
Ugeavisen Struer

Velbesøgt fernisering på Mississippi - med kunstnere fra hele landet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Struer Havekreds fejrer 100-års jubilæum med åbne haver

Ugeavisen Struer

Tidligere medlem af Etisk Råd på Struer Højskole: - Det er ikke et spørgsmål om smag og behag

Ugeavisen Struer

Mesterens højre hånd fundet

Ugeavisen Struer

To sejre gav perfekt start på for mestre

Ugeavisen Struer

Pop op-restaurant i en Oddesund-bunker: Tag med på Madmødet og smag på lokalområdet

Ugeavisen Struer

Struer Y's Mens Club har uddelt støtte: - Men det kan være en af de sidste gange

Annonce