Annonce
Ugeavisen Struer

Hjortshøj og Plan B

Lars Hjortshøj er klar med Plan B i Folkets Hus. PR-billede
Det er et show, der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget
Annonce

STRUER: Den folkekære komiker Lars Hjortshøj er klar med sit nye one-man show, som han tager med til Folkets Hus fredag den 15. november. Det var meningen, at showet skulle give en endegyldig løsning på alle menneskehedens problemer, men det lykkedes ikke helt. Så Lars Hjortshøj kastede sig i stedet over Plan B.

For hvem kan løse verdens problemer, hvis man ikke engang selv kan træffe de rigtige beslut-ninger? For helt ærligt, er der noget mere besværligt her i livet end at træffe valg? Det skulle da lige være at stoppe klimaforandringerne eller folde et stræklagen. Skal man gå til højre eller venstre? Ind eller ud? Skifte navn eller køn - og hvor mange køn findes der egentlig i 2019? Måske kan man skifte begge dele eller slet ingenting? Vi er summen af de valg, vi træffer. Men når man endelig træffer et valg, så ender det alligevel anderledes end forventet! Fortvivl ikke. Lars Hjortshøj har en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

I mere end 20 år har Lars Hjortshøj været blandt Danmarks absolut bedste komikere. Du kender ham fra TV, radio og film. Men det er stand-up, der har været omdrejningspunktet for hans karriere. Hans unikke personlighed på scenen kombineret med et kæmpetalent for at skrive og levere jokes hiver ham op i en klasse for sig. Lars har rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub - og er helt klar til et storbyliv i sus og dus. Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar.

Skulle du være blandt den del af befolkningen, der ikke har planer om at se showet, så kan du stadig sagtens være med. Dine andre planer går sikkert i vasken, og så er Hjortshøj den perfekte Plan B.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce