Annonce
Ugeavisen Struer

Holdtræning for folk der har problemer med ryggen

I januar starter et GLA:D Ryg forløb i Struer fitness. PR-foto

Forløb hos Struer Fitness indeholder superviseret holdtræning to gange i ugen over otte uger.

Struer: Døjer du med langvarige og tilbagevendende rygsmerter? Så kan det være et GLA:D Ryg forløb i Struer fitness er noget for dig, lyder det i en pressemeddelelse fra Struer Fitness.

- Indtil nu har GLA:D træningen mest været kendt som et forløb for dem med gener fra hofte og knæartrose, men nu er det altså også blevet et tilbud til dig med problemer fra ryggen. Træningskonceptet er udviklet af et team af forskere og behandlere på Syddansk Universitet. GLA:D Ryg er opbygget på samme måde som GLA:D hofte og knæ og indeholder superviseret holdtræning to gange i ugen over otte uger. Derudover er der undersøgelse, test og individuel forventningsafstemning omkring dit mål med forløbet.

- Inden træningsforløbet begynder, er der to timers patientuddannelse, som lærer dig blandt andet omkring, hvordan du skal forholde dig til dine smerter i ryggen, hvor de kommer fra og meget mere, så du føler dig tryg i forhold til den forestående træning. Det overordnede mål med GLA:D Ryg træningen er at hjælpe dig med ondt i ryggen til at blive bedre til at håndtere smerterne gennem viden omkring rygproblemet og bedret fysisk formåen.

- Træningsforløbet i Struer fitness tilbyder både et forløb med træning på formiddagshold, samt på aftenhold. Er du medlem af sygesikringen Danmark, kan du få tilskud til træningen herfra, lyder det fra Struer Fitness.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

De forsvundne kulturhuse

Annonce