Annonce
Ugeavisen Struer

Holm og Mørup indledte DM-forsvaret med en andenplads

Børge Holm (til højre) og Jørn Mørup (til venstre) viste, at de ikke har glemt hvordan man finder vej, selvom duoen måtte tage til takke med en andenplads i første afdeling af DM. Privatfoto
Annonce

Horsens: Børge Holm og Jørn Mørup har på grund af coronavirussen måtte vente indtil september, før forsvaret af DM-titlen kunne begynde.

DM i Bilorientering er i år skåret ned til fire afdelinger, hvor det sædvanligvis er seks, og det betyder, at de to DM-favoritter i endnu højere grad skal være klar fra start.

Det er Holm og Mørup, som har vundet DM de seneste seks år i træk,  men inden de for alvor satte sig på tronen var det brødrende Søndergaard, med fornavnene Jan og Harald, som ofte løb med DM-titlen.

Det blev også dem, som de skulle kæmpe med denne weekend i Horsens. Brødrene Søndergaard fik samme strafpoint, 125, som Holm og Mørup, men var 16 minutter hurtigere, og så måtte den lokale duo tage til takke med en andenplads.

Struer & Omegns Motor Sport, som Jørn Mørup repræsenterer, var også repræsenteret ved et andet hold. Morten Jæger og Bent Mikkelsen blev nr. 5 i mesterklassen. Holdet var hurtigst gennem ruten, men med 10 fejlkørsler rakte det kun til en femteplads.

De næste to DM-afdelinger afvikles i oktober ved henholdsvis Roskilde og på Sydsjælland, inden mesterskabet afsluttes i november ved Kjellerup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce