Annonce
Ugeavisen Struer

"Hop og Rul" i stedet for kartoffelferie

Fredag i efterårsferien er der ”Hop og Rul” i Energi Park Struer. Foto: Morten Stricker.
Efterårsferien byder på mange oplevelser for børn - også i Struer Energi Park
Annonce

STRUER: Nu nærmer uge 42 sig - en uge hvor skolerne har fri, og eleverne holder efterårsferie - og en uge, hvor børnene skal hjælpe med at tage kartofler op alle dage mellem kl 7 og kl 17. Nej- det var i gamle dage, hvor man havde Kartoffelferie. I dag er udviklingen vendt, og de fleste børn har fri til at boltre sig med forskellige aktiviteter - sammen med deres familier.

Ugen er også en kærkommen mulighed for bedsteforældre til at være sammen med deres børnebørn, hvis forældrene ikke har fri i denne uge.

Som nogle bedsteforældre udtrykker det:

- Det er dejligt, at vi kan komme i "Hop og Rul Legeland", for vi får sådan nogle glade og trætte børn med hjem.

Hop og Rul på Thyholm har gennem flere år fyldt flere haller i forbindelse med efterårsferien. Det er forskellige hoppeborge, forhindringsbaner og rutsjebaner, der bliver opstillet således, at man tager hensyn til de mindste.

Der vil være opstillet borde og stole til de voksne, så de kan nyde kaffen, mens børnene hopper og ruller.

- Vi har altid et godt samarbejde med hallerne. Der er altid ekstra bemanding i kioskerne for at kunne betjene de mange sultne og tørstige børn efter nogle aktive timer i "Hop og Rul Legelandet". Der vil være brugerbetaling for børn, men også for de voksne. Vi har valgt at følge lovgivningen og hjemtage en lovpligtig polititilladelse, hvor vi skal fremvise en synsbog på alle aktiviteter og en produkt- og erhvervsansvarsforsikring. Det koster, men det skal være rart og ikke mindst sikkert at at besøge "Hop og Rul Legeland", siger Anni Lyngs fra Hop og Rul.

Der er legeland i 15 forskellige byer i hele Midt- og Vestjylland i uge 42 - og i Struer sker det fredag i Struer Energi Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Ugens ord: Du skal

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce