Annonce
Ugeavisen Struer

Hvidbjerg Bank slår fast med syvtommersøm: Vi er og bliver en bank med hovedfokus i Nordvestjylland

Afdelingsdirektør i Hvidbjerg Bank, Marianne Tonsberg Lillebæk. Foto: Hvidbjerg Bank
Der skal ikke herske tvivl om, for hvem Hvidbjerg Bank eksisterer, lyder det nu meget klart i en udmelding fra banken.

Thyholm: Hvidbjerg Bank stempler nu ind - i koret af banker, fristes man næsten til at sige - med ønsket om at fortælle om sin tilstedeværelse i det nordvestjyske.

Det gør banken med en pressemeddelelse under overskriften "Mere end 100 år på Thyholm - nu eneste selvstændige bank med hovedkontor i Nordvestjylland".


Annonce

Det kendetegner Hvidbjerg Bank, at man interesserer sig for det lokale og omkringliggende samfund, og den tilgang agter vi at fortsætte.

Marianne Tonsberg Lillebæk, afdelingsdirektør, Hvidbjerg Bank


Nærmere bestemt er det at finde i Hvidbjerg på Thyholm, og her bliver det ved med at være.

- Vi har ingen intensioner om at rykke andre steder hen, nærmest tværtimod, siger afdelingsdirektør Marianne Tonsberg Lillebæk ifølge pressemeddelelsen.

- Vores udgangspunkt har altid været Thyholm, og vi trives her som en vigtig virksomhed i Struer Kommune.

Marianne Tonsberg Lillebæk forklarer videre, at Hvidbjerg Bank har haft fremgang på bundlinjen de seneste seks år, og at der stadig kommer nye kunder til.

- Vi investerer med omtanke, men også med tanke for udvikling – og i høj grad for os lokal udvikling, fortæller afdelingsdirektøren.

Støtter op lokalt

Styrken ligger ifølge banken i lokal tilstedeværelse, og det forklares videre, at Hvidbjerg Bank gennem alle årene har støttet op i de områder, den er repræsenteret.

Den sponsorerer mange af de lokale foreninger og forsøger at være synlig dér, hvor kunderne er. Det være sig til fodboldkampe, Open by Night eller den årlige julemesse.

- Det kendetegner Hvidbjerg Bank, at man interesserer sig for det lokale og omkringliggende samfund, og den tilgang agter vi at fortsætte,  siger Marianne Tonsberg Lillebæk:

- Som lokalbank er vi altid fokuseret på at få lokale tiltag til at lykkes bedst muligt.

Således ser de ud - Team Hvidbjerg, som de bliver kaldt. Foto: Hvidbjerg Bank

Over 12.000 er i dag kunder i Hvidbjerg Bank. En god blanding af private og erhvervsvirksomheder og fra alle dele af samfundet.

- Banken er i god gænge, og det er vi de loyale, gode kunder taknemmelig for, udtaler bankdirektør Jens Odgaard og fortsætter:

- Vi har en god fornemmelse for, at lokalsamfundene omkring alle vores fem filialer sætter pris på deres bank. Derfor har banken succes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

De forsvundne kulturhuse

Annonce