Annonce
Ugeavisen Struer

Hvornår bliver naboens støj generende?

Sandra Lori Petersen er postdoc ved Institut for Antropologi på Københavns Universitet. Hun fortæller på Struer Bibliotek om, hvornår personer, der bor i lejlighed, bliver generet af lyde fra naboer. Pressebillede
Annonce

Struer: Vi er omgivet af lyde hver eneste dag, og lydene af vores naboer er ofte med til at gøre vores hjem til netop vores. Men de selvsamme lyde kan imidlertid blive til stor gene.

Antropolog fra Københavns Universitet Sandra Lori Petersen har undersøgt, hvordan vi oplever lydene af vores naboer. Hun har særligt interesseret sig for at finde mønstre og tendenser i, hvornår beboere i lejligheder oplever lydene af deres naboer som generende støj.

Hun har interviewet beboere i Struer og København og talt med en del professionelle, som i kraft af deres erhverv er i berøring med nabostøjs-problematikker på forskellige måder.

Det holder hun nu foredrag om som en del af den globale kampagne International Noise Awareness Day, som afholdes hvert år sidste onsdag i april. Dagen er med til at gøre opmærksom på støj i vores omgivelser, og hvordan det påvirker vores sundhed.

Arrangementet foregår på Struer Bibliotek torsdag den 17. september klokken 19.

Der er gratis adgang med tilmelding via: www.struerbibliotek.dk

Der udbydes et begrænset antal billetter på grund af corona-restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Annonce